Fosta soție a lui Condrea: Ședințele la psiholog l-au scos din depresie, dar Uliana Ochinciuc l-a convins să renunțe la ele. Dacă ședințele continuau, nu cred că șirul infracțiunilor lui ajungea atât de departe (VIDEO)

Fosta soție a lui Condrea: Ședințele la psiholog l-au scos din depresie, dar Uliana Ochinciuc l-a convins să renunțe la ele. Dacă ședințele continuau, nu cred că șirul infracțiunilor lui ajungea atât de departe (VIDEO)

Parchetul General a dat o decizie de clasare a dosarului privind moartea lui Dan Condrea, probele administrate demonstrând că a fost vorba despre o sinucidere. (Detalii AICI) Laura Georgescu, fosta soție a lui Condrea, a susținut pentru B1 TV că nu poate contesta o decizie a procurorilor, dat fiind că aceasta se bazează pe o expertiză criminalistică și una tehnică.

În schimb, Georgescu a precizat că Dan Condrea a intrat în depresie după moartea mamei lui, în 2003, și că ea l-a convins să meargă la un psiholog. Ședințele chiar au funcționat, dar Uliana Ochinciuc, cea care i-a devenit soție ulterior, l-a convins să renunțe la medic, iar lipsa ședințelor l-au adus iar în starea de depresie.

Laura Georgescu a insistat că, medic fiind, și-a dat seama că fostul patron Hexi Pharma era deprimat, a cerut ajutorul colegilor ei de breaslă și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l ajuta, dar toate eforturile au fost zadarnice după ce Uliana Ochinciuc l-a convins să renunțe la psiholog.

Georgescu a mai spus că știe mai multe lucruri și a dorit să le spună autorităților, dar acestea nu au fost interesate.

Laura Georgescu, primele declarații după clasare dosarului privind moartea lui Condrea

#DIRECT_ONE_ehbqcj#

”În 2008, când soțul a plecat de acasă în mod inexplicabil, am vorbit cu doamna doctor Ileana Antonescu pentru că aveam suspiciunea că Dan are depresie severă și mi-era frică să nu i se întâmple ceva. Ea era șefa Societății Române de Psihanaliză. Ea mi-a spus că nu se mai ocupă de pacienți și că a devenit șefă într-un serviciu secret din România. Ea mi-a recomandat o colaboratoare de-ale dânsei, pe doamna doctor Anca Anefi, o bună profesionistă. Eu am făcut psihanaliză la dânsa pentru a mă împăca cu fostul soț, apoi i-am pus în legătură pe cei doi. El a continuat să meargă la ședințe la dânsa.

Uliana a insistat să renunțe la aceste analize la doamna psiholog, care nu-i dădea pastile, doar vorbeau. Dan a abandonat ședințe la insistențele Ulianei. Ca medic, am cerut ajutorul colegilor pentru că el respingea ideea că are nevoie de ajutor și Uliana, medic, l-a convins să renunțe la aceste ședinte. Ca medic și soție am făcut tot ce a fost omenește posibil.

Avea depresie severă din 2003, când mama lui a murit. Pe mine mă copleșea cu toate sarcinile de serviciu și el pleca să se distreze să-și revină… Dacă ședințele continuau, nu cred că șirul infracțiunilor lui ajungea atât de departe și atât de agravat”, a susținut Laura Georgescu pentru B1 TV.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)