Fostul ministru al Culturii, Daniel Barbu, audiat la DNA în calitate de martor în dosarul lui Adrian Severin (VIDEO)

Fostul ministru al Culturii, Daniel Barbu, audiat la DNA în calitate de martor în dosarul lui Adrian Severin (VIDEO)
Foto: ziuaveche.ro

UPDATE 12:30 La ieșirea de la sediul DNA, Daniel Barbu a declarat că nu a avut nicio legătură cu Adrian Severin și nu are cunoștințe despre fondul dosarului, precizând că a participat doar la activitățile academice organizate de Institutul Social Democrat, în calitate de profesor universitar.

Fostul ministru al Culturii, Daniel Barbu, este audiat la DNA în calitate de martor, în dosarul lui Adrian Severin, informează B1 TV.

Daniel Barbu a fost citat în calitate de martor la propunerea avocatului apărării, în contextul în care cercetările în cazul fostului europarlamentar au fost extinse.

Procurorii au dispus extinderea urmării penale față del Adrian Severin, membru al Parlamentului European, la data faptelor, cu privire la săvârșirea infracțiunii de complicitate la spălare de bani, în formă continuată. Potrivit procurorilor, acesta ar fi încheiat în perioada 2007-2010 20 de contracte de consultanță cu mai multe firme, create pentru a a justifica prestarea unor servicii fictive. (Detalii AICI)

Fostul ministru al Culturii, Daniel Barbu, audiat la DNA