Fostul principe Nicolae, VICTIMĂ într-un accident rutier în Bucureşti

Fostul principe Nicolae, VICTIMĂ într-un accident rutier în Bucureşti

UPDATE: Surse din cadrul Poliției Rutiere au confirmat pentru Mediafax că fostul principele Nicolae a fost implicat într-un accident rutier, o tamponare uşoară în zona liceului francez din Bucureşti.

Nicolae a făcut o înţelegere amiabilă cu celălalt şofer.

Din primele cercetări, se pare că este vorba de nerespectarea distanţei între autoturisme, vinovat fiind al doilea şofer.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Acuzaţie gravă la adresa principelui Nicolae! Nepotul Regelui Mihai ar fi provocat un accident rutier şi chiar ar fi plecat de la locul faptei. Acuzaţia vine din partea unui şofer, care s-a plâns pe Facebook că maşina sa a fost lovită de cea a principelui. Bărbatul a şters însă mesajul în care anunţa accidentul, imediat ce mass media a preluat informaţia, informează B1 TV.

Un bucureştean a postat pe contul său de socializare informații despre un presupus accident rutier în care ar fi fost implicat Principele Nicolae. Bărbatul susține că mașina sa ar fi fost lovită de autoturismul principelui. Ulterior, reprezentantul de seama al Casei Regale a Romaniei ar fi părăsit locul accidentului.

”Am avut parte de un tratament „regal”. Pe DN1, aproape de Liceul Francez, sensul catre oras, am fost lovit de aceasta masina. Nu am remarcat initial indoitura capotei asa sus, cautam lovitura mai jos, pe placuta de inmatriculare. Soferul masinii din imagine, care ulterior s-a recomandat Nicolae de Roumanie, a spus ca el nu a cauzat aceasta paguba, ca eu aveam demult acea lovitura, ca a remarcat-o inainte sa ma loveasca, si a plecat”, a scris utilizatorul.

Acesta a mai anunțat că va face reclamație la Politie pentru daune ușoare și că îl va căuta pe Principe, conform procedurii. Bărbatul chiar a rugat utilizatorii să distribuie mai departe mesajul său pentru a găsi martorii.

Ulterior, bucureșteanul a șters însă și mesajul postat, dar și pagina sa de socializare, cu totul.

Informațiile sale nu sunt nici confirmate, nici infirmate până acum de principele Nicolae.

Tags: