FOTO / VIDEO. Pasajul Domnești, deschis traficului după 14 ani de promisiuni și lucrări. Ionel Scrioșteanu (MT): Era până astăzi cea mai aglomerată intersecție din țară. Într-un fel m-a bucurat și ploaia

Foto: Inquam Photos / George Calin

Pasajul Domnești a fost deschis traficului, vineri, după 14 ani de promisiuni și lucrări, iar Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, spune că acolo „era până astăzi cea mai aglomerată intersecție din țară”.

Oficialul a fost unul dintre invitații lui Ștefan Etveș în ediția de vineri a emisiunii „Drumurile Noastre”.

„Ceea ce s-a întâmplat în jurul orei 12 intră în istoria CNADNR, CNAIR, Ministerului Transporturilor. Eu o numeam «impotența» infrastructurii românești, «impotența» specialiștilor din CNAIR. Toți oficialii Ministerului Transporturilor din ultimii șase-șapte ani, 2015-2022, au spus că acolo este cea mai aglomerată intersecție din România”, a spus Ștefan Etveș.

Ionel Scrioșteanu, pe B1 TV, despre deschiderea Pasajului Domnești

„Traficul a fost deschis, așa cum v-am obișnuit cel puțin în ultima perioadă, foarte simplu, ne-am văzut acolo cu inginerii, cu toți cei care au făcut recepția, la ora stabilită s-a deschis, fără niciun fel de festivism, fără niciun fel de alte chestiuni care n-au legătură cu darea în trafic a unui asemenea obiectiv”, a declarat oficialul.

Întrebat dacă a fost la inaugurare, el a spus: „Am fost și chiar într-un fel m-am bucurat că a plouat astăzi. Să știți că, de exemplu, este foarte important ca apa să nu stea pe stratul de uzură. Am vizualizat, pentru că am luat la picior cu inginerii tot pasajul, am vizualizat că toate gurile de scurgere funcționează și au fost puse așa cum trebuie și toate pantele sunt făcute așa cum trebuie, deci într-un fel m-a bucurat și ploaia. Sper să aducă belșug ca pe viitor să inaugurăm cât se poate de des asemenea obiective pe Centura Capitalei”.

„Într-adevăr, această intersecție de la Domnești era până astăzi cea mai aglomerată intersecție din țară, despre care de 30 de ani toată lumea a vorbit și marea majoritate dintre cei care au vorbit n-au făcut aproape nimic”, a adăugat Ionel Scrioșteanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:21 - Vulcanul Mauna Loa din Hawaii, cel mai mare vulcan activ din lume, a început să erupă pentru prima dată în aproape patru decenii (FOTO)
19:11 - Primarul Capitalei, discuție de lucru cu Elcen și Termoenergetica. Nicușor Dan: Problemele termoficării s-au accentuat începând cu săptămâna trecută
18:57 - Încă un miliardar rus a murit în condiții misterioase: Accident de elicopter în drum spre Monaco
18:56 - Fostul primar din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a fost reținut de procurorii PT Gorj pentru mărturie mincinoasă
18:33 - Fiul liderului cecen Ramzan Kadîrov, fotografiat în timp ce purta un ceas în valoare de 1,4 milioane de dolari (FOTO)
18:27 - Cristian Diaconescu: Rusia dorește să facă din Ucraina un teritoriu nelocuibil și speră ca poporul ucrainean să intre într-o zonă de frică. Moscova își face calcule, înghețând practic războiul (VIDEO)
18:25 - Soba „cu clopote”, soluția folosită de o familie pentru a trece prin criza prețurilor la energie: „Stăm în mânecă scurtă. Focul îl facem o dată la 2-4 zile”
18:06 - România se află în topul celor mai bune țări în care oamenii ar trebui să se retragă la pensie. Pe ce loc se situează țara noastră
18:02 - PSD, cerere către BPR pentru revocarea lui Niculae Bădălău de la Curtea de Conturi. Radu Oprea: Solicitarea USR, una demagogică. Au făcut scut pentru cei cu probleme de integritate sau penale
17:51 - Klaus Iohannis: „Republica Moldova este o preocupare foarte specială pentru noi” (VIDEO)