Francisc Doboș: Au început să apară lichele și TALIBANI SPIRITUALI împotriva vizitei Papei. Și ei sunt fii ai lui Dumnezeu. Puneți o vorbă bună la ”Bunuțul” și pentru aceștia

Francisc Doboș: Au început să apară lichele și TALIBANI SPIRITUALI împotriva vizitei Papei. Și ei sunt fii ai lui Dumnezeu. Puneți o vorbă bună la ''Bunuțul'' și pentru aceștia
Foto: DPA Images / Evandro Inetti

Un cleric ultraortodox cunoscut pentru părerile sale radicale a lansat o petiţie în online prin care Papa Francisc este anunţat că nu are ce căuta în România. Și nu este singurul care contestă vizita Suveranului Pontif în țara noastră.

Francisc Doboș, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, a reacționat ironic la demersurile contestatarilor. Într-o postare pe Facebook, acesta ne-a îndemnat să nu manifestăm sentimente negative față de acești oameni, pentru că și ei sunt fii ai lui Dumnezeu, ba chiar să ne rugăm și pentru ei.

Cât despre discursurile celor care se opun vizitei Papei, Doboș a afirmat că acestea sunt manipulări grosolane.

”Au început să apară lichele și talibani spirituali împotriva vizitei Papei Francisc în România. Evident, aceștia încearcă să asmuțească poporul ca să îl “elibereze pe Baraba”. Vor să ne sperie cu “Bau-bau” ca să ne fie frică: brrr :))) Nu dau linkuri și vă rog să nu puneți linkuri în comentarii. Sigur ați citit sau veți mai citi astfel de manipulări grosolane în următoarea perioadă.

Ce voiam să zic? Și lichelele și talibanii spirituali sunt fii ai lui Dumnezeu și au nevoie de El și de Iubirea lui. Puneți o vorbă bună la “Bunuțul” și pentru aceștia.

Iar dacă insistă tratați-i cu umor: “Halatu’, halatu’ ” :)))”, a scris Francisc Doboș, pe Facebook.

Papa Francisc se va afla în România în perioada 31 mai – 2 iunie 2019.