Fraţii Sile şi Nuţu Cămătaru au fost arestaţi, în urma bătăii de pe holurile Curţii de Apel Bucureşti

Fraţii Sile şi Nuţu Cămătaru au fost arestaţi, în urma bătăii de pe holurile Curţii de Apel Bucureşti
Foto: B1 TV

Fraţii Sile şi Nuţu Cămătaru au fost arestaţi, informează B1 TV. După mai bine de 12 ore de audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, aceştia au primit mandate de arestare pentru tulburarea liniştii publice, lovire şi alte violenţe, în urma bătăii de pe holurile Curţii de Apel Bucureşti cu unul dintre membrii clanului sportivilor.

În instanţă a fost circ. La un moment dat, lui Sile Cămătaru i s-a făcut rău şi a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Universitar. De asemenea, în faţa judecătorului, Sile declarase că, sub presiunea arestărilor la care este supus, alături de fratele său, Nuţu, nu îi mai rămâne decât. să se sinucidă.

Momentele tensionate au curs însă şi înainte de intrarea la instanţă. Sile Cămătaru a declarat că este o victimă, după ce a fost acuzat împreună cu fratele său de lovire şi alte violenţe, în urma bătăii de pe holurile Curţii de Apel Bucureşti.

Duşmania dintre Clanul Sportivilor şi Clanul Cămătarilor e veche. Cele doua grupari rivale aveau termen la instanţă în acelasi dosar. Ziua de joi s-a încheiat prost însă pentru un membru al Clanului Sportivilor, care a fost surprins singur pe hol şi a fost bătut măr. Robert Gabriel Buşă, zis Robert al lui Ioc, inculpat în dosar, a fost dus la spital, cu o rană în zona nasului si susţine ca a fost tăiat de Sile Cămătaru.

În fața instanței, Sile Cămătaru a făcut declarații șocante. El a spus că face pușcărie ”de 100 de ani numai degeaba” și că în România nu-i mai rămâne decât o singură variantă: să-și pună un lanț de gât și să se spânzure. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe