Fraudă la examenul de titularizare! O educatoare din Buzău, prinsă cu un dispozitiv handsfree

Fraudă la examenul de titularizare! O educatoare din Buzău, prinsă cu un dispozitiv handsfree
Foto: bzi.ro

O candidată pentru un post de educatoare din Buzău a fost eliminată din examen pentru tentativă de copiat, după ce a fost prinsă cu căşti asupra sa, potrivit adevarul.ro.

„Nu a vrut să recunoască la început şi cu greu a fost convinsă să părăsească sala de examen”, a declarat Florina Stoian, inspector general şcolar al IŞJ Buzău.

Au fost scoase la concurs 756 de posturi cu normă întreagă şi cu jumătate de normă, iar la nivelul judeţului Buzău au participat 372 de profesori, învăţători şi educator.

Dintre aceștia, 71 au lipsit de la examen, 32 din motive personale, iar alţi 4 din motive medicale.

Rezultatele vor fi afişate pe data de 27 iulie, iar până pe 28 pot fi depuse contestaţiile urmând ca pe 3 august să fie făcute publice rezultatele finale, după corectarea lucrărilor contestate.

Ultima oră
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
17:03 - Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până seara. Victoria se va obține pe 25 septembrie
16:45 - Florin Cîțu, către liberalii tulceni: Ați scos din Parlamentul României un om care făcea mult rău, un senator din Tulcea. Ați salvat România de un spion rus