Frontieră Mehedinţi: Doi bărbaţi, prinşi cu ţigări la şosete, au ripostat la reţinere

Frontieră Mehedinţi: Doi bărbaţi, prinşi cu ţigări la şosete, au ripostat la reţinere

Scandal la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi. Oamenii legii au reţinut doi tineri, sub acuzaţia de contrabandă de ţigări şi de refuz de a se supune verificărilor vamale. De cealaltă parte, rudele tinerilor susţin că poliţiştii de frontieră au acţionat abuziv şi că bărbaţii sunt nevinovaţi.

Suspecţii susţin că au luat două pachete de ţigări în plus, pe care le-au ascuns la şosete.

Se pare că şi de această dată tot contrabanda de ţigări ar fi motivul pentru care poliţiştii de la Porţile de Fier I i-ar fi reţinut pe cei doi bărbaţi. Cu toate acestea, rudele lor susţin că acţiunea poliţiştilor este abuzivă.

În timp ce rudele bărbaţilor erau în faţa Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, unuia dintre bărbaţi i s-ar fi făcut rău.

În ceea ce priveşte reţinerea abuzivă a celor doi bărbaţi, poliţiştii sunt de cu totul altă părere. Aceştia spun că cei doi au refuzat controlul autoturismului şi au devenit agresivi.

„S-au prezentat doi cetăţeni care nu au vrut să se supună controlului organelor de Poliţiei de Frontieră şi organul controlului vamal. Au tulburat liniştea şi ordinea publică în punctul de trecere a frontierei. Au creat ilaritate, creând şi disconfort cetăţenilor participanţi la traficul transfrontalier”, a declarat purtătorul de cuvânt IJPF Mehedinţi, comisar şef Valeriu Pera.

Pe numele celor doi bărbaţi au fost emise dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, contrabandă şi transportul unei cantităţi de ţigări mai mare decât permite legea.

Poliţiştii de frontieră spun că cei doi reţinuţi se aflau de mai mult timp în vizorul lor, fiind cunoscuţi ca persoane care se ocupă cu contrabandă de ţigări.

Mehedinţi: Prinşi cu ţigări la şosete de poliţiştii de frontieră

Embed: " />
Tags:
Ultima oră
00:06 - Fost ministru francez al justiției, inculpat pentru corupție și abuz de putere: Rachida Dati e cercetată pentru activitatea sa de avocat al Renault în vremea lui Carlos Ghosn, când era și eurodeputată
00:00 - Medicul Adrian Marinescu, despre a treia doză de vaccin anti-COVID: Să putem lua în calcul noile mutații
23:54 - Premierul Florin Cîțu: “Dacă mai e nevoie ne vom mai vaccina o dată”
23:20 - Valeriu Gheorghiță, despre eșecul campaniei de vaccinare: Cred că vorbim despre o problemă sistemică. Ține de încrederea populației în autorități și de educație
23:04 - Florin Cîțu: PNRR va fi aprobat în septembrie. Primii bani ar putea veni în noiembrie, dar anumite proiecte ar putea începe mai devreme cu resurse de la buget și decontăm din PNRR
23:03 - Premierul Cîţu, despre afirmația ministrului Sportului la adresa Anei Maria Popescu: A fost un comentariu nefericit
22:35 - Valeriu Gheorghiță, despre valul 4 al pandemiei: Cifrele arată bine, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fim preocupați sau să nu luăm în serios toată această situație
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declarația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit