Furtunile au făcut prăpăd în țară! Vijelii de proporții în Botoșani și în Iași (VIDEO)

Furtunile au făcut prăpăd în țară! Vijelii de proporții în Botoșani și în Iași (VIDEO)
foto: b1.ro

După zilele cu temperaturi extrem de ridicate, vremea s-a arătat capricioasă. Furtuni violente, însoțite de grindină, au lovit România. A fost cod portocaliu de ploi în Alba, Mures și Sibiu și cod galben în alte câteva județe.

În satul Oroftiana din Botoșani, grindina a adus un peisaj alb, ce putea fi ușor confundat cu cel de iarnă. în Iași, apa a făcut imposibil traficul pe șosele în unele zone. Mașinile au înaintat cu greu pe străzile transformate în adevărate râuri, arată B1 TV.

A fost rupere de nori în județul Botoșani. O ploaie torentială de doar câteva minute a făcut prăpăd. Au căzut bucăți mari de grindină peste gospodăriile localnicilor.

Furtunile au făcut prăpăd în țară! Vijelii de proporții în Botoșani și în Iași

#DIRECT_ONE_t0d64k#

Culturile de roșii și castraveți au fost distruse, după cum se poate observă din imaginile postate pe internet. În doar câteva momente, peisajul de vară s-a schimbat în alb.

Furtuna a lovit și în județele Mureș, Albă și Sibiu, unde preț de mai multe ore s-a aflat în vigoare o atenționare de vreme rea.

În Iași, apa a făcut imposibil traficul pe șosele în unele zone. Canalizarea a refulat în urma ploii torențiale, iar străzile s-au umplut cu apa. Mașinile au înaintat cu greu pe drumurile transformate în adevărate râuri. Și vântul a suflat cu putere iar mai mulți copaci au fost puși la pământ de rafale.

Ultima oră
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Joaca de-a politica trebuie să se termine! Cine poartă răspunderi pentru această criză gravă trebuie să și le asume și să acționeze în consecință. După 25 septembrie, PNL are capacitatea să pună punct crizei (VIDEO)
17:08 - Echipa Orban, apel pentru soluționarea crizei politice. Ionel Dancă: Ludovic Orban, cel care poate face majoritatea parlamentară. Respingem orice fel de înțelegere cu PSD (VIDEO)
17:03 - Schimbări la înmatricularea și radierea mașinilor. Detaliul pe care toți șoferii trebuie să îl știe
16:39 - Lista celor 234 de localități în care incidența e de cel puțin 3 la mie (DOCUMENT)
16:31 - 2.468 de școli vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile. Anunțul medicului Valeriu Gheorghiță
16:29 - Florin Cîțu: Octavian Berceanu a fost numit politic la Garda de Mediu și nu l-am demis eu, de fapt i-a fost retras sprijinul politic atunci când USR a ieșit de la guvernare
16:17 - Marcel Ciolacu: Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul
16:16 - Florin Cîțu, declarații contradictorii despre valul 4: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum”
16:14 - Valeriu Gheorghiță: Sunt 2.468 de unități de învățământ care vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile (VIDEO)