Galațiul, orașul fără apă caldă, dar cu garduri printre blocuri în valoare de jumătate de milion de euro (FOTO)

Galațiul, orașul fără apă caldă, dar cu garduri printre blocuri în valoare de jumătate de milion de euro (FOTO)
Foto: Adevarul

Primarul municipiului Galați a găsit de cuviință să monteze printre blocuri 26 de kilometri de garduri.

Deși orașul nu mai are apă caldă de trei luni (de când compania de distribuţie a agentului termic a dat faliment), 5% dintre locuitorii urbei nu mai au nici apă potabilă, iar străzile nu sunt nici ele într-o stare prea grozavă (în urmă cu câteva săptămâni gălăţenii au organizat o sesiune de pictat gropile din asfalt), autoritățile au cheltuit jumătate de milion de euro pentru achiziția și montarea gardurilor.

La concurenţă cu Primăria, gălăţenii de la bloc îşi extind apartamentele pe spaţiul verde şi-şi fac ogrăzi cu poartă, cutie poştală, loc de grătar şi „câine rău” priponit sub geam, scrie Adevărul.

„Aceste panouri sunt incluse în categoria elementelor de mobilier urban”, spune Primăria Galați.


Foto: Adevarul

Foto: Adevarul

 


 


 

 

Ultima oră
22:09 - Florin Cîţu, reacție la acuzația de plagiat adusă lui Nicolae Ciucă: Premierul va trebui să clarifice situaţia în faţa românilor, ca să nu devină o vulnerabilitate
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)