Gaură de 11 milioane de euro în buzunarele timişorenilor. În pasajul Michelangelo apa izvorăşte chiar din mijlocul şoselei

Gaură de 11 milioane de euro în buzunarele timişorenilor. În pasajul Michelangelo apa izvorăşte chiar din mijlocul şoselei

Gaură de 11 milioane de euro în buzunarele timişorenilor, dar şi în asfalt, la propriu. În pasajul Michelangelo din oraşul de pe Bega, apa izvorăşte chiar din mijlocul şoselei. Pasajul a fost inaugurat cu fast, în urmă cu opt luni, de ziua de naştere a primarului Nicolae Robu, informează B1 TV.

Problemele au apărut într-o zonă unde, recent, s-au făcut reparaţii. Pasajul a fost închis, fără explicaţii. În porţiunea respectivă, apa iese la suprafaţă şi se scurge spre mijlocul pasajului.
Cu toate acestea, nu a existat, până acum, niciun anunţ din partea Primăriei, în legătură cu pericolul. Mai mult, edilul Nicolae Robu i-a atacat violent pe jurnaliştii care au vorbit despre aceste probleme, susţinând că vor doar să denigreze Timişoara, potrivit pressalert.ro. Iar poliţia locală i-a amendat pe jurnaliştii care au filmat aceste imagini.

Ulterior, într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, Nicolae Robu a declarat că este normal să existe astfel de infiltrații, că ele se remediază imediat și că pasajul continuă să asigure fluidizarea traficului. Acesta s-a mai lăudat că proiectul a costat cu 11,5 mililoane mai puțin decât prețul alocat.

Pasajul Michelangelo a fost inaugurat în mai 2015 cu fast, inclusiv cu cvartet de coarde, de primarul Nicolae Robu.

Urmăriți B1TV.ro și pe