George Copos: Aștept un raport de plagiat de la o firmă de specialitate. O carte nepublicată nu poate fi plagiată (VIDEO)

George Copos: Aștept un raport de plagiat de la o firmă de specialitate. O carte nepublicată nu poate fi plagiată (VIDEO)
Foto: B1 TV

George Copos a declarat vineri, la sediul Tribunalului București, că așteaptă un raport de plagiat de la o firmă de specialitate privind cartea pe care a scris-o în detenție, ”Alianțe matrimoniale”, informează B1 TV.

”Sunt obligat să vă răspund la câteva întrebări având în vedere că în ultimele zile am fost calomniat brutal. Astăzi voi avea un raport de plagiat de la o firmă de specialitate, privind cartea mea, Alianțe Matrimoniale și vă voi transmite și vouă. Am toată considerația pentru munca lui (n.r. Cătălin Parfene), dar trebuie să spun că o carte nepublicată nu poate fi plagiată. Când stai între patru pereți, este extrem de important să muncești în aceste condiții. Când voi avea raportul de plagiat, voi lua măsurile în consecință, pentru că prea mulți acoperiți și-au vărsat veninul asupra mea. Haideți să vedem care e raportul de plagiat. Dacă raportul e sub 3 – 4%, înseamnă că voi m-ați calomniat”, a declarat Copos.

Omul de afaceri s-a prezentat vineri în fața instanței, acolo unde se judecă un nou termen în dosarul ”Loteria 2”. (Detalii AICI)

George Copos: Aștept un raport de plagiat de la o firmă de specialitate

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:03 - O nouă funcție YouTube Music selectează și permite inclusiv offline accesul la piesele preferate
20:54 - Marcel Boloș: Egalizarea vârstei de pensionare la bărbați și femei este prevăzută în PNRR. Avem și sistemul de facilități pentru a stimula rămânerea în câmpul muncii până la 70 de ani / Câți bani ar putea pierde România (VIDEO)
20:42 - Fără drept de joc, Simona Halep s-a prăbușit în clasamentul WTA. Pe ce loc a ajuns românca
20:32 - Șoferii care ucid oameni pe șosele nu vor mai avea dreptul să conducă o anumită perioadă: Guvernul aduce noi modificări care limitează accesul în trafic al conducătorilor auto condamnați
20:32 - Coșul de cumpărături cu produse de bază este tot mai scump / Cât a ajuns să coste și ce spun românii
20:24 - Mihai Tudose: Alegerile anticipate nu sunt pe agenda PSD. Președintele Iohannis, singurul care poate să ducă România în acest scenariu (VIDEO)
20:15 - Minoră de 13 ani din București, dispărută în timp ce mergea spre școală. Poliția cere ajutorul populației
20:04 - În ce orașe din România sunt cele mai scumpe bilete pentru transportul în comun
19:56 - Bogdan Chirițoiu: Industria asigurărilor este cea mai sancționată de către Consiliul Concurenței. Am transmis o serie de propuneri pentru a corecta deficiențele legislative existente
19:56 - Galactic, singura fabrică românescă de ciocolată, și-a cerut insolvența: „Am primit o lovitură semnificativă din partea marilor retaileri”