Germania: O fetiţă de 4 ani și-a îngrijit surorile timp de trei zile după moartea tatălui lor

Germania: O fetiţă de 4 ani și-a îngrijit surorile timp de trei zile după moartea tatălui lor
Foto: Pixabay

O fetiţă de 4 ani din Burghausen, un oraş din sudul Germaniei, le-a îngrijit singură pe surorile ei mai mici, timp de trei zile, după ce tatăl lor a murit, informează DPA, citată de Agerpres.

Tatăl fetelor, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a murit din cauze naturale în primele ore din 14 septembrie, susține poliția germană. Cele trei fetiţe, în vârstă de patru ani, trei ani şi doi ani, au crezut în tot acest timp că tatăl lor dormea.

Abia pe 17 septembrie mătușa fetelor a descoperit că bărbatul, de fapt, era mort, notează Passauer Neue Presse.

Timp de trei zile, fetiţa cea mare le-a oferit surorilor ei mai mici apă şi mâncare. Copilele se află acum în grija mătușii.

Ultima oră
18:05 - Andreea Marin, criticată de Cătălin Botezatu: „Trebuie să fie atentă la cine îi face ținuta”
18:01 - Florin Cîțu: PNL a făcut o concesie, PSD și USR au rămas pe poziții. E important ca românii să știe acest lucru, să vedem dacă aceste partide chiar vor să rezolve criza sau nu (VIDEO)
17:57 - Economist: Rata inflației ar putea crește la 10% în 2021. Perspective sumbre pentru 2022
17:51 - Premierul desemnat propune un armistițiu pe scena politică. Nicolae Ciucă: Este soluția pentru ieșirea din această criză / A doua încercare de formare a Guvernului se lovește de un blocaj sever
17:36 - Adriana Trandafir nu mai rezistă presiunii de la Asia Express. Concurenta nu se oprește din plâns
17:35 - Florin Cîțu: PSD și USR trebuie să facă și fapte / Un armistițiu nu se face între prieteni, ci între inamici. Dacă fiecare partid vrea să își vadă interesul electoral, nu vom ajunge la o concluzie (VIDEO)
17:24 - Mitică Dragomir, scandal în direct, cu un jurnalist: „Bă nenorocitule, bă nesimțitule!”
17:24 - UE sprijină Republica Moldova pentru a face față în problema aprovizionării cu gaze. Ursula von der Leyen: Experții noștri sunt pe teren pentru a ajuta la rezolvarea situației
17:24 - Florin Cîțu: Nicolae Ciucă a cerut PSD și USR un armistițiu politic. Partidele să susțină un guvern minoritar PNL – UDMR, pe termen limitat (VIDEO)
17:02 - Valeriu Gheorghiță anunță maraton de vaccinare la fiecare sfârşit de săptămână, în București, până la finele anului. Lista centrelor (VIDEO)