GERUL face ravagii în România: Deja s-au înregistrat decese! Detalii cutremurătoare

GERUL face ravagii în România: Deja s-au înregistrat decese! Detalii cutremurătoare

Frigul a făcut, deja prima victimă în România. O persoană fără adăpost din Sfântu Gheorghe a murit de frig, în noaptea de joi spre vineri.

Cadavrul bărbatului a fost descoperit în parcul central al orașului.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Poliţie, iar din primele verificări s-a constatat că una dintre persoane, un bărbat de aproximativ 50 de ani, a decedat, iar o altă persoană, tot un bărbat, a fost transportată la spital în stare de inconştienţă, scrie libertatea.ro.

În noaptea de joi spre vineri, temperatura a scăzut până la minus 10 grade în Miercurea Ciuc.

Ultima oră
22:27 - Adrian Criț, directorul STB: Ponderea salariilor în bugetul STB e de 74%. E un procent enorm în condițiile în care s-au făcut angajări în ultimii ani pe bandă rulantă. În mandatul meu am redus personalul cu 600 de persoane (VIDEO)
22:21 - Lidia Buble s-a dat de gol! Interpreta nu mai suspină după Harlys Becerra. Cine o însoțește în vacanță exotică
22:18 - Cine a câștigat a doua luptă pentru imunitatea de la Survivor România 2022. A fost marcată prima ștafetă din noul sezon de la Pro TV
22:07 - Daniel Pavel, declarații despre Survivor România 2022. Prezentatorul de la Pro TV, povești din Republica Dominicană
21:29 - Cum va reacționa Rusia la sancțiunile Occidentului. Livrările de gaze ar putea fi „puse în pericol”
21:11 - Când începe Românii au talent 2022. Cine va face parte din juriul sezonului 12, de la Pro TV (FOTO)
21:08 - George Simion, după atacul cu cerneală: Îi înțeleg pe cei de la USR, scad în sondaje… Iată practic cine sunt adevărații extremiști! (VIDEO)
21:05 - Momente de groază pentru Cristina Ich. Fiul vedetei a ajuns pe mâna medicilor: „M-am speriat îngrozitor. Era leșinat, nu mai schița un cuvânt, un gest”
20:57 - Nicușor Dan: 40% din vehiculele STB sunt în circulație. Una din marile probleme ale STB e influența total nesănătoasă pe care o are sindicatul majoritar. Oamenii care nu vor să fie în sindicat primesc turele mai grele (VIDEO)
20:45 - Sumele fabuloase încasate de vedetele de la Masked Singer (Pro TV). Cine a încasat peste 70.000 de euro