Gest extrem al unui tânăr din Vaslui! Bărbatul s-a sinucis după ce a învins lupta cu cancerul

Gest extrem al unui tânăr din Vaslui! Bărbatul s-a sinucis după ce a învins lupta cu cancerul
Foto: smilefm.ro

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, care a învins lupta cu cancerul s-a sinucis, având un plan bine pus la punct. Bărbatul și-a cumpărat funia, și-a sunat prietenii pentru a-i auzi ultima oară, apoi s-a spânzurat de o salcie, potrivit vremeanoua.ro.

Constantin Panainte și-a șocat toți prietenii cu gestul său, mai ales pentru că tocmai reușise să se vindece de cancer. Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer încă de când era elev, dar a reușit să învingă boala. Apoi și-a reluat viața, și-a închiriat un apartament și și-a găsit o iubită.

Tânărul ar fi recurs la acest gest, după ce a suferit și o decepție în dragoste, în momentul în care partenera sa și-a găsit un alt iubit.

„Nu-mi explic de ce a fãcut acest gest. Mai ales cã Dumnezeu i-a mai dãruit o viatã, dupã ce a scãpat de cancer. Ne spunea tot timpul cã e supãrat cã prietena sa, Crina l-a pãrãsit si cã îi face în ciudã. Spunea cã îsi pune poze pe facebok intentionat sã-i facã rãu. Eu nu stiu ce sã zic. Însã în ultima perioadã era foarte depresiv” a spus un apropiat al familiei acestuia.