Gigi Becali a fost îndemnat să fugă din țară: "Ia-le pe fete și conduci Steaua de aici"

Gigi Becali a fost îndemnat să fugă din țară: "Ia-le pe fete și conduci Steaua de aici"

Omul de afaceri Gigi Becali a fost îndemnat să fugă din România înainte de prima condamnarea, în dosarul schimburilor de terenuri cu MApN, potrivit GSP.

Mirel Rădoi a mărturisit că l-a îndemnat pe Gigi Becali să fugă din țară și că i-a spus să conducă Steaua din străinătate.

Nici nu-i trecea prin cap că va fi trimis la închisoare. Eu de atunci l-am avertizat că i se pregăteşte ceva, că ar fi bine să plece din România. I-am zis: «ia-o pe naşa, ia fetele şi vino aici. Stai liniştit, nimeni n-are treabă cu tine şi conduci Steaua de la distanţă„, a spus Rădoi.

Deși a fost sfătuit să plece, Gigi Becali a răspuns că România este țara lui și că nu poate să trăiască printre străini.

Totuși, se pare că Gigi Becali a avut o tentativă de a fugi din România, însă a fost interceptat pe aeroportul din Otopeni. (Detalii AICI)

Ultima oră
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)