Giovani Becali, noul angajat al cabinetului medical de la Jilava. „Se bagă-n seamă cu toate asistentele și le face ochi dulci. Practic, asta înseamnă să fii mafiot”

Giovani Becali, noul angajat al cabinetului medical de la Jilava. „Se bagă-n seamă cu toate asistentele și le face ochi dulci. Practic, asta înseamnă să fii mafiot”
Foto: amiralul.info

Omul de afaceri Giovani Becali, condamnat în martie 2014 la șase ani și patru luni de închisoare, în Dosarul Transferurilor, a sperat ca la începutul acestui an să fie eliberat condiționat, transmite wowbiz.ro.

Însă, instanța i-a respins propunerea de eliberare condiționată, iar următorul termen va fi abia în iunie 2016.

Până la următorul termen, Giovani Becali va trebui să se bucure de noul loc de muncă din Penitenciarul Jilava. Omul de afaceri s-a angajat la cabinetul medical al închisorii, loc în care este înconjurat doar de femei.

„Giovani s-a lipit bine, lucrează la cabinet. Se face că muncește și el și stă toată ziua la caterincă. Se bagă-n seamă cu toate asistentele și le face ochi dulci. El normal se ocupă de curățenie, dar vine îmbrăcat la patru ace și miroase a parfum de la o poștă. Practic, asta înseamnă să fii mafiot”, a declarat unul din angajații închisorii.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu