Giurgiu: Incendiu în sala de operații a secției de ginecologie. Nicio persoană nu a fost rănită

Giurgiu: Incendiu în sala de operații a secției de ginecologie. Nicio persoană nu a fost rănită

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, în sala de operaţii a secţiei de ginecologie a Spitalului Judeţean Giurgiu, fără să fie înregistrate persoane rănite, iar la ora transmiterii acestei ştiri pompierii militari intervin cu trei autospeciale pentru stingerea flăcărilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Mădălina Botoroagă, la faţa locului intervin pompierii cu trei autospeciale cu apă şi spumă.

„Nu sunt persoane rănite şi nu există persoane evacuate. Colegii mei au găsit foc în sala de operaţii a secţiei de ginecologie a Spitalului Judeţean Giurgiu. Se acţionează în acest moment pentru stingerea focului. Incidentul a fost semnalat prin Serviciul Unic de Urgenţă 112. Este practic o încăpere în care nu am găsit pacienţi. Practic, au fost saltele care au degajat fum dens lângă sala de naşteri, dar nu sunt, repet, persoane evacuate, rănite sau intoxicate cu fum, situaţia este sub control”, a declarat Mădălina Botoroagă, citată de Mediafax.