Giurgiu: Incendiu în sala de operații a secției de ginecologie. Nicio persoană nu a fost rănită

Giurgiu: Incendiu în sala de operații a secției de ginecologie. Nicio persoană nu a fost rănită

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, în sala de operaţii a secţiei de ginecologie a Spitalului Judeţean Giurgiu, fără să fie înregistrate persoane rănite, iar la ora transmiterii acestei ştiri pompierii militari intervin cu trei autospeciale pentru stingerea flăcărilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Mădălina Botoroagă, la faţa locului intervin pompierii cu trei autospeciale cu apă şi spumă.

„Nu sunt persoane rănite şi nu există persoane evacuate. Colegii mei au găsit foc în sala de operaţii a secţiei de ginecologie a Spitalului Judeţean Giurgiu. Se acţionează în acest moment pentru stingerea focului. Incidentul a fost semnalat prin Serviciul Unic de Urgenţă 112. Este practic o încăpere în care nu am găsit pacienţi. Practic, au fost saltele care au degajat fum dens lângă sala de naşteri, dar nu sunt, repet, persoane evacuate, rănite sau intoxicate cu fum, situaţia este sub control”, a declarat Mădălina Botoroagă, citată de Mediafax.

Ultima oră
18:09 - Jair Bolsonaro intră la Adunarea Generală a ONU, dar nu și în restaurantele din New York, unde dovada vaccinării e obligatorie. Președintele Braziliei a fost fotografiat mâncând pizza pe marginea drumului (FOTO)
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Joaca de-a politica trebuie să se termine! Cine poartă răspunderi pentru această criză gravă trebuie să și le asume și să acționeze în consecință. După 25 septembrie, PNL are capacitatea să pună punct crizei (VIDEO)
17:08 - Echipa Orban, apel pentru soluționarea crizei politice. Ionel Dancă: Ludovic Orban, cel care poate face majoritatea parlamentară. Respingem orice fel de colaborare cu PSD (VIDEO)
17:03 - Schimbări la înmatricularea și radierea mașinilor. Detaliul pe care toți șoferii trebuie să îl știe
16:39 - Lista celor 234 de localități în care incidența e de cel puțin 3 la mie (DOCUMENT)
16:31 - 2.468 de școli vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile. Anunțul medicului Valeriu Gheorghiță
16:29 - Florin Cîțu: Octavian Berceanu a fost numit politic la Garda de Mediu și nu l-am demis eu, de fapt i-a fost retras sprijinul politic atunci când USR a ieșit de la guvernare
16:17 - Marcel Ciolacu: Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul
16:16 - Florin Cîțu, declarații contradictorii despre valul 4: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum”