Giurgiu: Un bărbat a fost arestat după ce şi-a bătut soţia şi a încercat să-i scoată un ochi

Giurgiu: Un bărbat a fost arestat după ce şi-a bătut soţia şi a încercat să-i scoată un ochi
Foto: Pixabay

O femeie în vârstă de 33 de ani a ajuns la spital după ce soțul ei a bătut-o și a încercat să-i scoată un ochi. Bărbatul a fost arestat preventiv. Incidentele au avut loc sâmbătă seară, în municipiul Giurgiu.

Femeie bătută crunt de soț. Bărbatul, arestat

Polițiștii din Giurgiu au interveni sâmbătă seară, după ce tânăra a sunat la 112 și a cerut ajutor.

„În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat faptul că, la data de 20 august a.c., ora 21.30, un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Giurgiu, ar fi agresat-o fizic şi ar fi încercat să introducă un obiect în ochi soţiei sale. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au transmis poliţiştii.

Potrivit unor surse judiciare citate de News.ro, obiectul pe care bărbatul a încercat să i-l bage în ochi soţiei e o cheie sau brelocul de la chei.

Pe numele individului a fost deschis un dosar penal pentru violenţă în familie. El a fost în primă fază reținut, apoi instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Ministrul Familiei: Anul trecut au murit 69 de femei în urma bătăilor

Recent, ministrul Familiei, Gabriela Firea, a declarat că anul trecut 69 de femei au murit în urma bătăilor crunte, iar anul acesta 20.

„Din păcate, trebuie să spun şi este o amărăciune a mea în România, foarte puţine persoane conştientizează faptul că bătaia nu este ruptă din Rai, nici în ceea ce priveşte relaţia de cuplu şi nici în ceea ce priveşte relaţia părinte-copil încă şi trebuie să fim oneşti şi să recunoaştem, sunt foarte multe persoane, incredibil de multe persoane care consideră că bătaia, deci violenţa sau abuzul emoţional un alt tip de agresiune, nu sunt, deci nu pot fi sancţionate de către lege şi nu pot fi sancţionate de către autorităţi şi nu pot fi sancţionate de către societate”, a transmis Firea.

Aceasta a mai precizat că lucrează împreună cu Ministerul de Interne la un proiect de introducere a brăţărilor electronice pentru agresori.

Urmăriți B1TV.ro și pe