Gorj: Patru persoane, rănite în fața unei secții de votare din comuna Săcelu

Gorj: Patru persoane, rănite în fața unei secții de votare din comuna Săcelu

Patru persoane au fost rănite azi în apropierea secţiei de votare din comuna gorjeană Săcelu, după ce au fost lovite de un șofer neatent, care circula cu viteză.

Două dintre victime tocmai  îşi exprimaseră dreptul de vot şi se îndreptau spre centrul staţiunii balneoclimaterice, alături de alte două persoane.

Cei patru turişti au fost loviţi în plin, trei dintre victime fiind rănite uşor, iar cea de-a patra mai grav, a declarat directorul Serviciului de Ambulanță Gorj, Marinică Nicolescu, pentru B1 TV.

„La 12 fără 10, a fost acroșat de o mașină un grup de persoane. Patru persoane au fost ranite. Unul este ceva mai grav, transportat la spital, celorlalte 3 li s-a acordat ajutor la fața locului și s-au deplasat în continuare unde au avut nevoie. Probabil că a trecut foarte aproape și i-a acroșat din mers”, a declarat Nicolescu.

Patru persoane, rănite în fața unei secții de votare din Gorj

Embed: " />
Ultima oră
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări