Grav accident în Vrancea: Un om a murit, iar preşedintele Curţii Constituţionale din Moldova a fost rănit

Grav accident în Vrancea: Un om a murit, iar preşedintele Curţii Constituţionale din Moldova a fost rănit
Foto: tion.ro

O persoană și-a pierdut viața, iar alte două, între care un copil de trei ani, au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut duminică pe DN 2 (E 85), în judeţul Vrancea, în care au fost implicate trei maşini, informează Mediafax. Preşedintele Curţii Constituţionale din Republica Moldova, Dumitru Pulbere, se afla într-una din cele trei maşini implicate în accident, acesta suferind răni uşoare, fără a necesita internarea în spital.

Accidentul s-a petrecut la ieşirea din localitatea Garoafa spre Tişiţa.

Potrivit primelor cercetări, accidentul s-a petrecut după ce un şofer a vrut să iasă de pe un drum lateral pe drumul european şi nu s-ar fi asigurat, autoturismul acestuia lovind alte două mașini care circulau regulamentar.

În urma impactului şi-a pierdut viaţa pasagerul uneia dintre maşinile lovite, iar alte două persoane, între care un copil de trei ani, au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean din Focşani.

Circulația în zonă a fost blocată timp de aproximativ o oră, în zonă formându-se coloane de maşini

Ultima oră
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL