Grav accident la ieșire din Timișoara. Un om a murit și doi au fost răniți (VIDEO)

Grav accident la ieșire din Timișoara. Un om a murit și doi au fost răniți (VIDEO)
Captură Video - Timiș Online / YouTube

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă, pe Calea Șagului din Timișoara. Un bărbat a murit, iar alte două două persoane au fost rănite. Traficul în zonă e deviat.

Cum s-a produs accidentul

În accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau patru persoane, informează tion.ro.

Un șofer, care circula dinspre Șag spre Timișoara, „a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar. Cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism care circula paralel cu acesta (fiind două benzi pe sens)”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Timiș.

„În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a condus un autoturism pe DN 59, dinspre localitatea Șag înspre municipiul Timișoara, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 22 de ani, care circula regulamentar. Din nefericire, a rezultat decesul bărbatului de 51 de ani și rănirea conducătorului auto de 22 de ani”, au mai transmis polițiștii.

Dosar penal deschis după producerea accidentului

Accidentul s-a soldat cu decesul bărbatului al cărui autoturism a pătruns pe contrasens și rănirea altor două persoane, între care șoferul mașinii care circula regulamentar.

Traficul în zona e deviat.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.