Harghita: Circulația rutieră, îngreunată din cauza zăpezii și a viscolului

Harghita: Circulația rutieră, îngreunată din cauza zăpezii și a viscolului
Foto: finantistii.ro

Circulația rutieră este îngreunată, marți, în județul Harghita, din cauza zăpezii al cărei strat ajunge la cinci centimetri pe carosabil, relatează Mediafax.

Marți dimineață, în jurul orei 04:00 a început să ningă în Harghita, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă între unu și cinci centimetri în pasurile și trecătorile de pe drumurile naționale din județ.

Totodată, pe DN 13A, care face accesul în staţiunea Harghita Băi, mai mulţi şoferi au rămas cu maşinile blocate în zăpadă.

Din cauza zăpezii și a viscolului se circulă cu dificultate pe DN13 A Miercurea Ciuc – Odorheiu Secuiesc, în zona Trecătorii Harghita, pe DN 13 B Miercurea Ciuc – Gheorghieni Praid, în Pasul Bucin, pe DN 12 A Miercurea Ciuc – Comăneşti şi pe DN 15 Topliţa – Borsec, la Vârful Creanga.

La Harghita Băi zăpada adunată pe carosabil depăşeşte cinci centrimetri, în timp ce în afara şoselei s-a depus un strat de peste 10 centimetri de zăpadă.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)