HBO Max ajunge în România. Cât va costa abonamentul

HBO Max ajunge în România. Cât va costa abonamentul
HBO Max ajunge în România. Sursa: Facebook/ HBO România

HBO Max, platforma de streaming premium care va înlocui HBO GO, ajunge și în România. Serviciul a fost lansat în Statele Unite pe 27 mai 2020.

Începând cu data de 26 octombrie 2021, HBO Max a ajuns în primele țări din Europa, respectiv Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Spania și Andorra. Anul 2022 oferă acces la platforma de streaming altor 14 țări europene, printre care Bulgaria, Croația, Cehia, Moldova, Polonia, Slovacia, Serbia, dar și România.

Când ajunge HBO Max în România

HBO Max se lansează pe 8 martie în România. Platforma a fost creată pentru a le oferi cinefililor cea mai intiutivă și convenabilă experiență de vizualizare. Pe lângă celebre filme WarnerMedia precum Harry Potter, Game of Thrones sau The Big Bang Theory, utilizatorii vor avea acces la o gamă diversificată de titluri.

HBO Go a fost dezvoltat ca o soluție de streaming oferită operatorilor care vând servicii HBO. Srviciul concurează direct cu Netflix, Amazon Prime Video sau Disney Plus.

„HBO Max este o nouă experienţă de streaming care oferă tot ce e mai bun în entertainment, filme, seriale originale şi titluri pentru copii de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, precum şi de la alte studiouri. Suntem încântaţi să confirmăm că, pe 8 martie, HBO Max va fi disponibil în România ca parte a lansărilor în alte ţări din Europa şi nu numai”, a declarat Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA.

Cât va costa abonamentul HBO Max

Abonamentul lunar HBO Max va costa 4.99 euro/lună. Cei care dețin deja un abonament HBO GO, vor beneficia de un preț redus de 3.30 euro/lună. Reducerea de 33% va fi valabilă pe toată perioada abonamentului.

Noii clienţi care se vor abona direct pe HBO Max înainte de 31 martie vor putea beneficia și ei de această reducere, iar după această dată, va fi introdus și un abonament anual, disponibil clienților retail, în valoare de 39.90 euro/an.

Urmăriți B1TV.ro și pe