Horaţiu Mălăele a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor: Actorul şi-a încheiat discursul cu un catren cu dedicaţie (VIDEO)

Horaţiu Mălăele a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor: Actorul şi-a încheiat discursul cu un catren cu dedicaţie (VIDEO)

Horațiu Mălăele a primit o stea pe Aleea Celebrităților din București joi dimineață, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte mai multe personalități românești. Decernarea acestei stele a fost făcută la doar o zi după ce Mălăele a împlinit 60 de ani.

Sorin Oprescu, Primarul General al Municipiului București, i-a înmânat lui Horațiu Mălăele „Placheta Bucureștiului” în cadrul ceremoniei.

„Iubită și prețuită adunare, după cum vedeți, numai la noi se putea întâmpla așa ceva – stelele sunt pe pământ, România este în aer. Eu vă mulțumesc pentru această flatantă manifestare de simpatie, care probează o dovadă de iubire de ambele părți. Un asemenea gest se face ori din dragoste, ori din ură. Un proverb islamic spune că dacă vrei să distrugi un om mai întâi trebuie să îl iubești. În oricare din cazuri, vă rămân recunoscător pentru această formă subtilă aristocratică de a fi călcat în picioare cu atâta grație. Închei cu un catren:
Unul e pus la grătar
Altul stă interimar
Unul e prins cu ocaua
Numai eu sunt dus cu steaua,”
a spus artistul după ce a primit Placheta.

Steaua lui Horațiu Mălăele este cea de-a nouăsprezecea de pe Aleea Celebrităților și se află în apropierea celor dedicate lui Iurie Darie și a lui Amza Pelea.

Horaţiu Mălăele, ceremonia de decernare a unei stele pe Aleea Celebrităţilor

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22309').select();" id="embed_text_22309" />
Ultima oră
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit
21:54 - Florin Cîțu: În coaliție și eu, și Ludovic Orban susținem interesele PNL. Orice competiție e frumoasă – în economie reduce prețurile și crește oferta, în politică scoate cel mai bun lider la suprafață
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură