Hoț ghinionist la Ploiești: Un bărbat și-a imaginat că dă lovitura vieții sale, dar a dat nas în nas cu polițiștii (VIDEO)

Hoț ghinionist la Ploiești: Un bărbat și-a imaginat că dă lovitura vieții sale, dar a dat nas în nas cu polițiștii (VIDEO)
Foto: monitorulcj.ro

Şi-a imaginat că va da lovitura vieţii sale la un magazin de bijuterii din centrul Ploieştiului, însă norocul n-a fost de partea sa. Un tânăr a dat nas în nas cu câţiva poliţişti care patrulau în zonă chiar în momentul în care ieşea de la locul faptei cu 50 de obiecte de valoare.

Şi chiar dacă a luat-o la fugă, isprava bărbatului s-a încheiat tot la secţia de poliţie unde s-a aflat că hoţul nu este la prima abatere

Hoţul ghinionist a acţionat puţin după miezul nopţii înarmat cu mănuşi, cagulă şi levier. Magazinul nu era prevăzut cu sistem de supraveghere video, aşa că tânărul s-a mişcat fără nicio jenă. La ieşirea din magazinul de bijuterii, bărbatul de 22 de ani a atras însă atenţia unei echipe de poliţişti care patrula în centrul Ploieştiului pentru că individul avea în mână o plasă. Văzându-se cu poliţia pe urmele sale, hoţul a luat-o la goană, iar de spaimă a scăpat şi punga cu bijuteriile furate. Până la urmă, oamenii legii au reuşit să-l imobilizeze.

Din fericire, proprietarul magazinului de bijuterii a reuşit să îşi recupereze paguba aproape în totalitate.

Hoțul riscă să petreacă după gratii între 2 şi 7 ani.

Hoț ghinionist la Ploiești: La ieșirea dintr-un magazin de bijuterii a dat nas în nas cu polițiștii

 

Urmăriți B1TV.ro și pe