Hoții care au aruncat în aer două bancomate în Galați, prinși în timp ce încercau să detoneze un alt ATM în Vrancea. La operațiune a participat și un elicopter MAI

Hoții care au aruncat în aer două bancomate în Galați, prinși în timp ce încercau să detoneze un alt ATM în Vrancea. La operațiune a participat și un elicopter MAI

Operațiune de amploare a procurorilor DIICOT și a ofițerilor de crimă organizată. Patru persoane care încercau să detoneze în noaptea de miercuri spre joi un bancomat într-o comună din județul Vrancea, au fost prinși în ultimul moment, la operațiune participând și un elicopter MAI.

Potrivit surselor judeiciare citate de g4media, ar fi vorba despre autorii celor două jafuri de bancomat care au șocat România în urmă cu o lună. Atunci, bancomatele au fost aruncate în aer în două localități din județul Galați. Hoții au reușit să fugă cu o sumă însemnată de bani.

Potrivit sursei citate, au fost identificați patru indivizi în localitatea Vulturu, județul Vrancea, în timp ce încercau să detoneze un alt bancomat.

Aceștia au încercat să fugă, dar au fost prinși de către procurorii DIICOT, alături de ofițerii de la Crimă Organizată și Direcția de Operaţiuni Speciale. La acțiune a participat și un elicopter MAI. Oamenii legii efectuează mai multe percheziții pe raza municipiului Galați.

Jaf la un bancomat din Galați, prin metoda exploziei controlate

Amintim faptul că polițiștii gălățeni au fost alertați în luna septembrie de producerea unei deflagrații la un bancomat aflat în incinta unei societăți comerciale.

În urma exploziei, a fost distrusă partea din spate a bancomatului, astfel că hoții au putut lua o sumă de bani după care s-au făcut nevăzuți. La ora transmiterii acestei știri, polițiștii fac estimări cu privire la suma care a fost sustrasă din bancomat.

”La data de 15.09.2020, în jurul orei 04.00 I.P.J. Galați a fost sesizat prin SNUAU 112, despre faptul că, în comuna Tulucești, județul Galați, bancomatul, aparținând unei unități bancare, din incinta unei societăți comerciale, prezintă urme de distrugere.

Polițiștii ajunși la scurt timp la fața locului au constatat faptul că persoane necunoscute, ar fi forțat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor de la acest bancomat.

Două bancomate a fost aruncate în aer în Otopeni: Poliția încă îi caută pe spărgători

Oamenii legiiîi cautăîn continuare și pe autorii jafului din Otopeni. Trei suspecți sunt în vizorul Poliției după ce tor acum o lunădouă bancomanteau fost aruncate în aer în orașul de lângă București.

Până acum, polițiștii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere și au audiat mai mulți martori, pentru a se afla cu exactitate ce s-a întâmplat acolo, în noaptea de 7 spre 8 septembrie.