Iarnă la final de aprilie: Ninsori abundente și drumuri blocate în mai multe zone din țară. Meteorologii au prelungit codurile de vreme rea până vineri (VIDEO)

Iarnă la final de aprilie: Ninsori abundente și drumuri blocate în mai multe zone din țară. Meteorologii au prelungit codurile de vreme rea până vineri (VIDEO)

Ninsori abundente, viscol, drumuri blocate şi temperaturi sub zero grade. Se întâmplă la final de aprilie în ţara noastră. Aproape toata ţara este sub cod galben şi portocaliu de vreme rea, iar efectele nu s-au lăsat aşteptate.

Iarna a pus din nou stăpânire peste România. ANM a prelungit codurile de vreme rea până vineri, informează B1 TV. Aproape toată ţara rămâne în zodia frigului şi a ninsorilor.

În judetul Gorj ninge fără oprire încă de marţi seara, iar drumurile sunt acoperite cu zapadă.

Deşi au ieşit din timp să cureţe şoselele din judeţ, drumarii fac cu greu faţă.

Iarnă la final de aprilie: Ninsori abundente și drumuri blocate în mai multe zone din țară. Meteorologii au prelungit codurile de vreme rea până vineri

#DIRECT_ONE_lwxwb6#

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Şi în pasul Tihuţa sunt probleme. Vântul bate cu putere și circulația este îngreunată de viscol. Toate mașinile de tonaj mare care nu sunt dotate corespunzător circulației în condiții de iarnă sunt oprite la baza muntelui.

Iar în munţii Bucegi, viscolul a făcut prăpăd. Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt şi a fost nevoie de intervenția celor de la Salvamont pentru curăţarea traseelor.

Şi în judeţul Sibiu e vreme de iarnă. Accesul turiștilor în zona Bâlea Lac a fost blocat, din cauza rafalelor puternice de vânt. Pe perioada iernii, cand DN 7C este închis, telecabina este singura cale de acces de la Bâlea Cascadă la Bâlea Lac.

Circulaţia feroviară a fost blocată mai multe ore între stațiile Timișul de Sus și Predeal, din cauza prăbușirii unui copac pe ambele fire ale liniei de contact. 12 trenuri de călători au fost blocate în gările Predeal și Brașov.

Şi în judeţul Hunedoara, traficul feroviar a afost blocat din cauza unor copaci căzuţi peste şine. Călătorii au aşteptat ore bune pâna când garniturile au putut reporni.

Vremea rea a lăsat oamenii fără curent electric în 10 localități din județele Alba Iulia, Mureş, Gorj, Olt, MeHedinţi şi Teleorman. Peste 1.500 de familii au rămas în beznă.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său