Iași: Un bărbat a ajuns la spital după ce a lovit cu un ciocan un proiectil neexplodat. Care este starea victimei 

Iași: Un bărbat a ajuns la spital după ce a lovit cu un ciocan un proiectil neexplodat. Care este starea victimei 

Un bărbat din Iași a ajuns în stare gravă la spital, din cauza unui proiectil descoperit pe câmp. Omul a avut nefericita idee de a lovi cu un ciocan proiectilul. Acesta explodat, iar ieşeanul s-a ales cu răni grave la mâini, informează B1 TV.

Bărbatul de 50 de ani, din comuna Bălţaţi a încercat să spargă proiectilul din cel de al Doilea Răboi Mondial pentru a-l duce la fier vechi. Obuzul a explodat, iar bărbatul a suferit răni grave, fiind transportat la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași.

“Pacientul este policontuzionat în urma exploziei unui obuz. Are urme de corp străin metalic la ambele mâini, la nivelul ochilor, şi arsură de gradul I la nivelul feţei. A fost adus cu un mijloc de transport propriu la Centrul de Primire Urgenţe de la Spitalul din Târgu Frumos, după care a fost adus cu o ambulanţă la Spitalul Sfântul Spiridon”, a declarat Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi.

În acest context, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași au transmis, printr-un comunicat de presă, că persoanele care găsesc astfel de dispozitive nu trebuie să le atingă, ci să sune de urganță la 112.

Tags:
Ultima oră