Iași: Doi tineri au încercat să fure bani din peste 20 de bancomate. Se pare că cei doi fac parte dintr-o bandă organizată

Iași: Doi tineri au încercat să fure bani din peste 20 de bancomate. Se pare că cei doi fac parte dintr-o bandă organizată
Foto: adevarul.ro

Doi tineri din Iaşi au încercat să fure bani din peste 20 de bancomate. Aceştia şi-au încercat norocul la bancomatele a patru unităţi bancare diferite. Se pare că suspecţii ar face parte dintr-o bandă organizată, specializată în spargeri de bancomate. Până acum, poliţiştii încă nu au reuşit să stabilească prejudiciul.

Paznicul uneia dintre băncile vizate spunde că de acolo nu s-a furat nimic, ci a fost vorba doar despre un caz de vandalizare.

Doi tineri şi-au ascuns feţele sub ochelari de soare şi şepci şi au plecat la vânătoare de bancomate. Şi-au încercat norocul la patru unităţi bancare. Numai la una au avut noroc să scoată banii. Jaful a fost semnalat de agenţii comerciali care îşi desfăşoară activitatea în zonele respective.

“Poliţiştii au fost sesizaţi despre vandalizarea unor bancomate, dintr-un bancomat fiind sustrasă şi o sumă de bani. În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea identităţii autorilor. Totodată cercetările continuă pentru a se stabili toate împrejurările în care s-au comis aceste fapte,” a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași, Anca Vijiac.

Iași: Bancomate vandalizate de doi tineri, aparent membri ai unei grupări organizate

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21351').select();" id="embed_text_21351" />