Iași: Un bărbat de 49 de ani, arestat preventiv după ce a violat un copil de 12 ani. Agresorul ademenea minorii pe Facebook

Iași: Un bărbat de 49 de ani, arestat preventiv după ce a violat un copil de 12 ani. Agresorul ademenea minorii pe Facebook
Foto: .bzi.ro

Un bărbat de 49 de ani din Iași a fost arestat preventiv, după ce anchetatorii au descoperit că acesta a violat mai mulți minori.

Potrivit cercetărilor, bărbatul îi ademenea pe minori pe Facebook, după care îi ducea într-un apartament din centrul oraşului unde îi viola.

Una dintre victimele bărbatului, un băiat de numai 12 ani, a ajuns să-l cunoască pe agresor pe Facebook.

După mai multe schimburi de replici, cei doi au reușit să ajungă la un acord, iar bărbatul de 49 de ani l-a convins pe minor să meargă la locuința sa, din centrul Iaşiului.

Băiatul, ajuns în apartamentul agresorului fără ştirea părinţilor, a fost bruscat şi forţat de bărbat să întrețină relații sexuale, scriu jurnaliștii de la Bzi.ro.

Ulterior, copilul a fost lăsat să plece, însă doar cu condiția ca acesta să se mai întoarcă în apartamentul lui și că va repeta experienţa.

Mama baiatului a fost cea care a descoperit din greşeală drama prin care trecea copilul de luni bune, după ce a găsit conversația dintre cei doi pe calculatorul fiului ei.

Mesajele cu tenta sexuala pe care minorul le-a schimbat cu bărbatul cunoscut de pe internet a determinat-o să sune la poliţie.

Agresorul a fost reţinut de magistraţii Judecătoriei Iaşi.

Ultima oră
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)
21:10 - Tánczos Barna nu mai vrea să vadă mașini mai vechi de 15 ani. Ce soluții propune ministrul Mediului pentru autovehiculele poluante
21:06 - Bogdan Aurescu, discuții cu Josep Borrell, șeful diplomației UE, despre implicațiile atacului asupra navei Mercer Street, în care și-au pierdut viața un român și un britanic. Mesajul ministrului
20:39 - Cât lemn s-a furat din pădurile României? Tanczos Barna: „Dacă hoţul nu este prins, nu ştii cu cât a plecat” (VIDEO)
20:33 - Alertă de caniculă și incendii de vegetație în Grecia. Două suburbii din Atena, unde se aflau și turiști,  evacuate din calea flăcărilor
20:13 - Universitatea Oxford: Spania, în fruntea listei vaccinărilor anti-COVID-19. Bulgaria şi România, în coada clasamentului