Iată ce poate obţine orice client gratis de la Kaufland, dacă are cont de Instagram!

Iată ce poate obţine orice client gratis de la Kaufland, dacă are cont de Instagram!

Kaufland, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de retail din România, a pregătit o campanie prin care clienţii care au cont pe Instagram pot merge gratis la o serie de concerte pe care supermarketul le organizează la Iaşi.

Cei de la Kaufland organizeaza la Iasi un concert in care cateva dintre cele mai cunoscute trupe din Romania vor avea reprezentantii, iar clientilor din toata tara le ofera posibilitatea de a castiga bilete la acest eveniment.

De ce ai nevoie de Instagram?

Kaufland organizeaza acest concurs pentru romanii care au un cont de Instagram deoarece trebuie sa se inscrie prin intermediul sau, iar drept premiu ofera invitatii duble, in zile diferite, cate 5 invitatii in fiecare zi, conform idevice.ro. Evenimentul se desfasoara intre 23 – 27 iunie la Iasi, astfel ca aveti putin timp la dispozitie pentru a va inscrie, cei de la Kaufland incercand sa le ofere romanilor cat mai multe bucurii in aceasta perioada de relaxare in ţară.

Cum te înscrii la concursul Kaufland pe Instagram?

Procesul de înscriere la acest concurs este următorul: este necesara publicarea unui story in cadrul Instagram pentru a putea fi luati in considerare in vederea participarii al concurs. Trebuie sa publicati acest story doar intre orele 10:00 si 20:00 in zilele de concurs, cei de la Kaufland monitorizand reteaua de socializare pentru a urmari postarile facute de catre romani, si a alege castigatorii care pot primi invitatiile duble la eveniment.

Tags:
Ultima oră
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei