Ilfov: Judecătoare din Cornetu, reţinută după ce a fost prinsă primind mită 2.300 de euro

Ilfov: Judecătoare din Cornetu, reţinută după ce a fost prinsă primind mită 2.300 de euro
Foto: psychologytoday.com

Judecătoarea Larisa Julieta Dragomir, de la Judecătoria Cornetu, a fost reţinută, joi seară, de procurorii DNA, pentru luare de mită, după ce a fost prinsă în flagrant delict, în timp ce primea 2.300 de euro.

Alături de Larisa Julieta Dragomir, care este cercetată pentru infracţiunea de luare de mită, în formă continuată, a fost reţinut şi Marin Nicolae, acuzat de complicitate la dare de mită şi la luare de mită, în formă continuată, se arată într-un comunicat DNA, de joi.

Inculpata Dragomir Larisa Julieta, în calitate de judecător la Judecătoria Cornetu, a pretins şi primit de la o persoană denunţătoare, prin intermediul inculpatului Marin Nicolae, sumele de 1000 lei şi 2.300 de euro, în scopul pronunţării unei sentinţe favorabile în dosarele pe care denunţătoarea le avea spre soluţionare pe rolul Judecătoriei Cornetu – Secţia civilă.

Cei doi au fost prinşi, joi, în flagrant delict de procurorii DNA, şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Curţii de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.