Imagini virale: Un șofer oprește un TIR care se îndrepta spre Pasajul Unirii: ”Dacă nu erai tu, ar fi fost al 4-lea accident pe care l-aș fi văzut” (VIDEO)

Imagini virale: Un șofer oprește un TIR care se îndrepta spre Pasajul Unirii: ”Dacă nu erai tu, ar fi fost al 4-lea accident pe care l-aș fi văzut” (VIDEO)

Pasajul Unirii a dat din nou bătăi de cap șoferilor. Din fericire de această dată a fost evitat în ultimul moment un nou accident.

O filmare a devenit virală pe rețelele de socializare, în contextul șirului de accidente care au avut loc în zona Pasajului Unirii.

Imaginile surprind  un șofer care își oprește autoturismul în zona Pasajului Unirii pentru a atenționa un alt șofer care conducea un TIR în timp ce se îndrepta spre pasaj.

Clipul, care pare să fi fost realizat cu o cameră de bord, arată cum un șofer își oprește autoturismul după ce vede un TIR venind din sensul opus. El merge apoi în fața vehiculului de tonaj mare și îi face semn să oprească, arătându-i șoferului că există un obstacol în față.

Din înregistrare reiese că șoferul TIR-ului decide să iasă de pe sensul inițial de mers.

Filmarea se încheie cu un mesaj editat pe înregistrarea VIDEO, care precizează: ”Numere de Bulgaria”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)