INCENDIU în Botoșani! Focul a izbucnit de la…

INCENDIU în Botoșani! Focul a izbucnit de la...

Un incendiu a avut loc, joi, în Botoșani, focul izbucnind într-o bucătărie de vară, unde se afla și o butelie gata să explodeze.

“Incendiul a pornit într-o magazie, o bucătărie de vară unde proprietarul unei locuinţe anexate de un operator economic a lăsat o lumânare aprinsă într-o farfurie”, a declarat șeful echipei de intervenție.

Pompierii au reușit să stingă flăcările în scurt timp.

“La sosirea forţelor de intervenţie ardea o bucătărie de vară, existând pericolul de extindere la mai multe clădiri din imediata vecinătate. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU, scrie antena3.ro.

Ultima oră
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat
19:16 - Dana Budeanu s-ar fi logodit? Ce spune despre inelul de logodnă
19:16 - Florin Cîțu: Suntem pregătiți nu numai de valul 4, suntem pregătiți să depășim pandemia
18:54 - Dan Barna: Mesajul premierului, unul firesc. Ne spune că rectificarea bugetară este un subiect care se discută cu fiecare ministru în parte, cum este și logic să se întâmple