Incendiu puternic în Rădăuţi: Mai multe construcţii dintr-o gospodărie s-au făcut scrum. Proprietara a suferit un atac de panică (VIDEO)

Incendiu puternic în Rădăuţi: Mai multe construcţii dintr-o gospodărie s-au făcut scrum. Proprietara a suferit un atac de panică (VIDEO)
Captură Video B1 TV

Incendiu puternic în Rădăuţi, marți dimineață. Mai multe construcţii dintr-o gospodărie s-au făcut scrum. Proprietara locuinţei afectate de flăcări a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Dezastrul a fost cauzat, cel mai probabil, de un cablu electric cu izolația deteriorată, informează B1 TV în Matinalul orei 08.00, prezentat de Luiza Cergan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Incendiu în Rădăuți. O femeie a făcut atac de panică

Incendiul a fost anunțat la 112, la ora 03:54.

La fața locului au ajuns mai multe echipe de pompieri militari și lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență, care au intervenit în total cu șapte autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Casa, bucătăria de vară, șura, adăpostul de animale și o magazie, pe o suprafață totală de aproximativ 200 de metri pătrați, au fost distruse aproape întregime. Pompierii au reușit să salveze o altă bucătărie de vară, din aceeași gospodărie, dar și construcțiile din apropiere.

În urma incendiului, proprietara, în vârstă de 43 de ani, a suferit un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Femeia a fost stabilizată rapid și nu a fost necesar transportul la spital.

Pompierii spun că, probabil, flăcările au fost cauzate de un cablu electric cu izolația deteriorată.