Incendiu puternic la depoul RATP Iași (VIDEO)

Incendiu puternic la depoul RATP Iași (VIDEO)
Foto: ziaruldeiasi.ro

ÎnIaşi unde un incendiu puternic a izbucnit intr-un depou al transportului local. Un autobuz dezafectat a luat foc în garaj, iar un nor gros de fum a împânzit jumătate din oraş. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate în zonă.

Loredana Covalschi, purtătorul de cuvânt ISU Iași, a declarat pentru știrile B1TV că nu au fost persoane care să necesite intervenții medicale în urma incendiului, iar " incendiu a pornit caurmare a efectuarii unei intervenții de tăire cu foc deschis la un autobuz dezafectat".

Incendiu puternic la depoul RATP Iași

#DIRECT_ONE_n1j251#

Mai multe autospeciale de intervenție s-au deplasat la fața locului și au reușit să lichideze focul.

Ultima oră
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie
17:47 - Primul oraş din România care revine în scenariul roșu din cauza infectărilor cu coronavirus
17:31 - Decizie controversată a unui primar USR-PLUS: Festival cu specific german, în loc de zilele municipiului. „Va fi adresat tuturor, indiferent de gen”
17:23 - Zeci de ONG-uri cer anchetă transparentă în cazul jurnaliștilor și activistului de mediu bătuți într-o pădure din Suceava / Mafia lemnului lucrează nestingherită în fieful lui Gheorghe Flutur, om cu influență din #echipacâștigătoare
16:53 - Acuzații de fraudă la alegerile din USR-PLUS. Se solicită suspendarea procedurii