Incendiu violent la un restaurant din Capitală. Angajații au reușit să iasă pe fereastră

Incendiu violent la un restaurant din Capitală. Angajații au reușit să iasă pe fereastră

Unincendiua izbucnit în noaptea de luni spre marți, într-un restaurant din municipiul București. Speriați de flăcările puternice, angajații au ieșit rapid pe geam pentru a evita o tragedie.

Incendiu la un restaurant din Capitală

Flăcările au pornit de la terasa restaurantului.

Ulterior, fumul gros s-a răspândit laetajele superioare și a ajuns la mansardă, unde locuiește patronul, împreună cu soția și cei doi copii. Toți erau acasă la momentul producerii tragicului incident. Panicați de fumul gros, angajații restaurantuluiau reușit să iasă pe fereastră, înainte de sosirea echipelor de salvare.

La rândul lor, patronul și familia sa au fost evacuați de pompieri.

Focul a izbucnit aproape de miezul nopții, în timp ce angajații restaurantului se pregăteau să închidă.După ce au făcut ultimele livrări la domiciliu, angajații au fost alertați de unul dintre ospătari.

„Colegul cobora pentru închiderea de zi, a văzut că vine fum pe scări. Nici n-a mai coborât jos, unde ardea, a venit și ne-a anunțat să ieșim, să evacuăm, că luăm foc”, a declarat o angajată.

”Îmi era frică să nu iau foc pe acoperiș”

La momentul respectiv, toţi angajaţii se aflau la primul etaj al clădirii, adică în bucătăria restaurantului. Pentru că erau speriați de fumul care a început să intre în încăpere, o parte dintre ei au ieșit rapid pe geam și au sărit de pe copertinaterasei. Ceilalți au fost ajutați de angajații unei benzinării din zonă, care au adus o scară și i-au ajutat să coboare.

„M-am speriat, pentru că mi-era frică să nu iau foc pe acoperiș”, a mărturisit o angajată.

Pompierii au evacuat cu o scară familia patronului, care locuiește la ultimul nivel al clădirii. Atât el, cât și soția și cei doi copii au scăpat doar cu o sperietură.

De menționat este căla câțiva metri de locul incendiuluise află o benzinărie, lucru care i-a înspâimântat pe ceilalți oameni din zonă. În apropierea localului, la doar câteva zeci de metri, se află Ambasada Mexicului și cea a Malaeziei.

„Soția mea lucrează în zonă și m-a sunat că e foc și că arde, îi era frică”, a spus un martor.

Pentru a preveni extinderea focului, pompierii au intervenit cu cinci autospeciale. Conform primelor informații, se pare că incendiul ar fi fost provocat de un scurtcircuit la una dintre prizele de pe terasă.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său