Începe dezinsecția în Capitală! Cât alocă Primăria pentru eliminarea țânțarilor (VIDEO)

Începe dezinsecția în Capitală! Cât alocă Primăria pentru eliminarea țânțarilor (VIDEO)
foto: pestcontrol-bucuresti.ro

Începe dezinsecţia în Capitală! Programul va fi demarat începând de mâine. Primăria Capitalei a alocat 96.000 de euro pentru acest proiect la rectificarea bugetară adoptată în şedinţa de joi, arată B1 TV.

Centrul de Protecţie a Plantelor începe, luni, aplicarea tratamentelor de combatere a ţânţarilor. Masura se va lua in parcurile bucurestene, anunţă Primăria Capitalei.

"Tratamentele se vor face etapizat În etapa întâi se va aplica tratamentul de bază, care va fi repetat la un interval de aproximativ trei zile, în perioada 11-27 iulie, iar în etapa a doua se vor efectua trei tratamente succesive de combatere a ţânţarilor, din două în două săptămâni de la aplicarea tratamaentului de bază, în perioada 10 august – 29 septembrie."

96.000 de euro vor fi folosiţi pentru programul de dezinsecţie în parcurile din Capitală. Potrivit Primăriei, dezinsecţia se va reprograma însă în situaţia unor condiții meteo nefavorabile.

Contractul pe care Primăria Capitalei îl avea cu firma de dezinsecţie 3D România a expirat în decembrie anul trecut, ultima acţiune de combatere a insectelor fiind desfăşurată în luna octombrie 2015.

Începe dezinsecția în Capitală! Cât alocă Primăria pentru eliminarea țânțarilor

#DIRECT_ONE_yl5tn5#