Incident în faţa sediului de campanie al lui Traian Băsescu: Un protestatar scandalagiu, luat pe sus de jandarmi

Incident în faţa sediului de campanie al lui Traian Băsescu: Un protestatar scandalagiu, luat pe sus de jandarmi

După ce Curtea Constituțională a invalidat referendumul organizat pentru demiterea din funcție a lui Traian Băsescu, mai multe persoane, nemulțumite de verdict, s-au deplasat către sediul de campanie al șefului statului, unde au scandat împotriva acestuia, unul dintre protestatari fiind reținut de către jandarmi.

Anterior acestui incident, jandarmii au anticipat posibilele evenimente neplăcute și au instalat garduri de protecție în fața sediului de campanie al lui Traian Băsescu.

Cel mai probabil, protestatarii care s-au strâns la sediul CCR, înainte de comunicarea deciziei, se vor aduna în fața sediului de campanie al lui Traian Băsescu.

Vezi AICI mai multe detalii despre invalidarea referendumului.

Jandarmii au ridicat un protestatar de la sediul de campanie al lui Băsescu

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22815').select();" id="embed_text_22815" />

Ultima oră
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă
14:35 - Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Imaginea cu președintele Republicii Moldova în România, devenită virală (FOTO)
13:59 - Alegeri în PNL. Ludovic Orban: „Indiferent de câți vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt”