Incident la Ministerul Muncii: 6 persoane au rămas blocate în lift din cauza unei defecțiuni tehnice (VIDEO)

Incident la Ministerul Muncii: 6 persoane au rămas blocate în lift din cauza unei defecțiuni tehnice (VIDEO)

UPDATE 12.30: în legătură cu incidentul în urma căruia 6 persoane au rămas blocate în lift, Ministerul Muncii face următoarele precizări:

"Astăzi, în jurul orei 10.00, 6 persoane au rămas blocate în lift din cauza unei defecțiuni tehnice. Conform protocolului în astfel de situații, reprezentanții Ministerului Muncii au solicitat intervenția echipei tehnice care asigură service-ul acestuia și a unui echipaj SMURD.

În mai puțin de 30 minute, cele 6 persoane au fost scoase din cabina liftului, niciuna dintre ele neavând nevoie de asistență medicală"

Un lift din interiorul sediului Ministerului Muncii s-a prăbușit în gol aproximativ un metrou vineri dimineață, informează B1TV. 6 persoane se aflau în interiorul ascensorului în momentul incidentului, dar niciuna nu a fost rănită.

Mai multe echipaje de ambulanțe au fost chemate la sediul ministerului, conform protocului.

Nu există o informație certă privind cauza prăbușirea, dar clădirea în care există sediul e una foarte veche și acest lucru ar putea explica motivele defecțiunii. La fața locului se fac cercetări pentru determinarea circumstanțelor în care s-a produs incidentul.

Un lift în care se aflau 6 persoane s-a prăbușit în gol în Ministeru Muncii

#DIRECT_ONE_q5x7il#