Incident sângeros la Timişoara! O femeie a fost injunghiată în plină stradă de fostul iubit

Incident sângeros la Timişoara! O femeie a fost injunghiată în plină stradă de fostul iubit

O femeie din Timișoara a fost injunghiată în plină stradă de fostul iubit. Oamenii au reuşit să îl imobilizeze pe atacator, dar abia după ce bărbatul a lovit-o de câteva ori cu o şurubelniţă pe femeie, arată B1 TV.

Atacatorul este fostul concubin al femeii. Cei doi se aflau într-o staţie de tramvai alături de mai mulţi călători când bărbatul de 40 de ani a scos o şurubelniţă şi a lovit-o fulgerător pe femeie.

Martorii spun că bărbatul a reuşit să-şi înjunghie victima de trei ori până au reuşit să îl imobilizeze. La faţa locului a sosit rapid o ambulanţă care a transportat victima la spital şi un echipaj de Poliţie care l-a ridicat pe atacator.

Femeia de 39 de ani a primit îngrijirile medicale necesare iar poliţiştii aşteaptă acum verdictul medicilor pentru a putea decide încadrarea juridică a faptei.

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)