Inconștiență fără limite: Preșcolari, în excursie cu un autocar condus de un șofer beat

Inconștiență fără limite: Preșcolari, în excursie cu un autocar condus de un șofer beat
Foto: voceatransilvaniei.ro

Un șofer în vârstă de 52 de ani a fost prins de reprezentanții Brigăzii Rutiere din Capitală în timp ce se pregătea să se urce băut la volanul unui autocar cu care mai mulți preșcolari din Sectorul 3 al Capitalei urmau să plece într-o excursie la Bran, informează Observatorul de Constanța.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astfel, pe numele șoferului a fost întocmit un proces verbal de contravenție, bărbatul alegându-se cu permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile.

Preșcolarii și-au continuat excursia cu un alt conducător auto, care și acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În această perioadă, Brigada Rutieră a Capitalei întreprinde mai multe activități preventive. Reprezentanții Brigăzii instruiesc șoferii autovehiculelor care asigură plecarea în excursii a elevilor, cu privire la obligativitatea respectării normelor rutiere și a celor privind transportul public de persoane.

Tags:
Ultima oră
20:11 - Lista orașelor cu cea mai mare incidență a cazurilor de COVID-19. Unde este obligatoriu certificatul verde
20:03 - DOCUMENT. Peste 70 de liberali au lansat un apel pentru soluționarea crizei politice și guvernamentale. Ludovic Orban: Nu ne permitem să ne jucăm cu soarta României
19:53 - Drama unei bătrâne de 101 din Botoșani, care a rămas fără casă din cauza unui incendiu
19:34 - Joe Biden, la Adunarea Generală a ONU: SUA nu caută un Război Rece cu China și e gata să lucreze cu orice națiune care caută o rezolvare pașnică la provocări comune (VIDEO)
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile
18:25 - Ioana Mihăilă: Întârzierea cu o lună a rectificării bugetare a făcut imposibilă semnarea la timp a contractelor de medicament; am lăsat spitalele să își achiziționeze direct medicamentele (VIDEO)