Informare ANM de ultimă oră: VREMEA se schimbă BRUSC! Capitala va fi cea mai afectată! Cum va fi de CRĂCIUN

Informare ANM de ultimă oră: VREMEA se schimbă BRUSC! Capitala va fi cea mai afectată! Cum va fi de CRĂCIUN

Administraţia Naţională de Meteorologiea emis o prognoză specială pentru Capitală, cu puțin timp în urmă.

ANTONIA A VORBIT DESPRE DESPĂRȚIREA DE ALEX VELEA! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ ANI DE RELAȚIE! INCREDIBIL CE A PUTUT SĂ-I FACĂ

Potrivit specialiștilor,pe teritoriul întregii țări se vor menținetemperaturi mai mari decât cele normale, de duminică până marți.

Începând de marți,temperaturile vor scădea până pe la3 – 4 grade.

APOCALIPSA VINE DE CRĂCIUN! MARIA GHIORGHIU ANUNȚĂ URGIA: „PESTE 20.000 DE MORȚI”! E ŞOC ŞI GROAZĂ

Valorile de temperatură se vor menține mai ridicate decât cele normale pentru ultima decadă a lunii decembrie, cu precădere la începutul intervalului.

Astfel, minima nopții de duminică spre luni va fi de 9-10 grade, iar maxima de luni va urca la 13-14 grade.

INCENDIAR! TEO TRANDAFIR A VORBIT DESPRE PRIMA NOAPTE DE AMOR! EL E BĂRBATUL SECRET DIN VIAȚA VEDETEI (GALERIE FOTO)

Marți dimineața se va înregistra o minimă termică de 3-4 grade, iar în orele amiezii temperatura maximă va fi de 10-11 grade.

În noaptea de duminică spre luni și la începutul zilei de luni cerul va fi noros, temporar va ploua și se vor cumula 4-8 l/mp.

Ulterior, probabilitatea de ploaie va fi redusă și vor fi și intervale cu cer variabil.

Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu ușoare intensificări cu viteze cuprinse între30-40 km/h.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:53 - Fostul președinte rus Medvedev: În contextul „sancțiunilor nebunești”, Rusia nu poate continua „aprovizionarea cu alimente” / „Nu merge aşa, nu suntem idioţi”
07:34 - Zelenski, despre situația din Donbas: „Acolo este iadul. Aceasta este o încercare deliberată şi criminală de a ucide cât mai mulţi ucraineni”
07:13 - G7 va trimite un ajutor de 18,4 miliarde de dolari Ucrainei. Grupul este pregătit „să facă mai mult dacă este nevoie”
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”