Institutul Clinic Fundeni, cel mai mare spital de oncologie din România, va rămâne fără apă caldă cel puţin o săptămână

Institutul Clinic Fundeni, cel mai mare spital de oncologie din România, va rămâne fără apă caldă cel puţin o săptămână
Institutul Clinic Fundeni, cel mai mare spital de oncologie din România va rămâne fără apă caldă cel puţin o săptămână. Sursa Foto: Facebook/ Institutul Clinic Fundeni

Institutul Clinic Fundeni, cel mai mare spital de oncologie din ţară va rămâne fără apă caldă pentru cel puţin o săptămână.

Spitalul va rămâne fără apă caldă din cauza lucrărilor pe care compania Termoenergetica le efectuează la o conductă de termoficare din zona spitalului.

Cel mai mare spital de oncologie din ţară rămâne fără apă caldă

Compania Municipală Termoenergetica București S.A. a transmis că vor începe lucrări de reparații a conductei primare cu diametrul de 600 mm, cu o vechime de aproape 40 de ani.

Totodată, lucrările esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate în perimetrul delimitat de Parcurile Plumbuita și Motodrom și Șoseaua Fundeni.

ÎLuni, 23 mai, au fost începute manevrele tehnice de golire a conductei, urmate de intervențiile pentru reparații. După finalizarea tuturor lucrărilor, vor fi efectuate operațiunile de umplere a tronsonului de conductă, potrivit Antena 3.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren.

Potrivit sursei citate, echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din rețea, astfel încât pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat.

Anual în Institutul Clinic Fundeni se internează peste 70.000 de persoane, se efectuează peste 300.000 de consultații și 3.000.000 analize.

Urmăriți B1TV.ro și pe