Interes uriaș pentru dezbaterea prezidențiabililor organizată de B1 TV: Aproape 1,8 milioane de telespectatori la nivel național

Interes uriaș pentru dezbaterea prezidențiabililor organizată de B1 TV: Aproape 1,8 milioane de telespectatori la nivel național
Foto: B1 TV

A doua confruntare care i-a pus față în față pe cei doi candidați la președinția României, Victor Ponta și Klaus Iohannis și care a fost organizată miercuri seara de B1 TV a suscitat un interes foarte mare în rândul publicului telespectator, atât din mediul urban cât și la nivel național.

Cu un record istoric de audiență pentru B1 TV, dezbaterea prezidențiabililor difuzată pe intervalul orar 20.00-21.30 și care a fost moderată de Mădălina Pușcalău, a devansat toate programele posturilor de televiziune din România difuzate pe același segment orar, instalându-se în poziția de lider detașat cu o medie de 1.776.000 de telespectatori la nivel național și o cotă de piață de 16.4%. Locurile următoare în clasament au fost ocupate de Pro TV, cu o cotă de piață de 13.4%, respectiv Kanal D, cu o medie de 12%.

Pe intervalul dezbaterii difuzate de B1, celelalte stații de știri au obținut cote de piață semnificativ mai reduse: 4.4% pentru Antena 3 pe locul 6, 2.9% pentru România TV pe locul 9, respectiv 1.6% pentru Realitatea TV pe locul 13. Singura stație de știri care a retransmis dezbaterea organizată de B1 a fost Digi 24 care s-a clasat pe locul 5 cu o cotă de piață de 4.5%.

Dezbaterea organizată de B1 TV a fost lider de piață detașat și în mediul urban unde a atras un total de 1.025.000 de telespectatori, cu o cotă de piață de 18.3%, la distanță și mai mare de următoarele clasate, Kanal D cu 12% cotă de piață, respectiv Pro TV cu 11.7%.

Interesul pentru dezbaterea prezidențiabililor a fost mare și în rândul publicului tânăr din segmentul de vârstă 18-49 de ani din mediul urban, pe care B1 TV a fost, de asemenea, lider de audiență, cu o medie de 424.000 de telespectatori și o cotă de piață de 18.3%. B1 a devansat și în acest caz Pro TV care a obținut un share mediu de 16.9%, respectiv Antena 1 cu doar 10.7%. 

Sursa datelor: Kantar Media Romania / Copyright: ARMA Data SRL

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)