Intervenție în Masivul Piatra Craiului: O femeie a murit după ce a alunecat într-o râpă adâncă de 6 metri

Intervenție în Masivul Piatra Craiului: O femeie a murit după ce a alunecat într-o râpă adâncă de 6 metri
Foto: sursazilei.ro

O femeie de 67 de ani, aflată cu un grup de turiști în Masivul Piatra Craiului, a căzut într-o râpă de șase metri și ar fi murit. Polițiștii și salvamontiștii au intervenit după ce o persoană a sunat la 112 pentru a anunța incidentul, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanților Poliției Argeș, femeia ar fi aluncat în râpă și nu a mai dat semne de viață. Se pare că aceasta este din Brașov, incidentul producându-se în zona refugiului Grind, la o altitudine de 1.600 metri.

Potrivit primelor informații, echipele de polițiști, jandarmi și salvamontiști se întdreaptă spre locul accidentului pentru a afla dacă femeia a decedat și în ce condiții s-a produs accidentul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:21 - Reacția lui Culiță Sterp la apariția informațiilor conform cărora ar fi omorât un om: „M-ați făcut criminal, asta nu o să rămână așa”. Ce măsuri va lua artistul
11:20 - Surse: România insistă pentru un vot pe aderarea la Schengen în Consiliul Justiție și Afaceri Interne. Țara noastră ar putea fi primită în ciuda opoziției manifestate de Austria, într-o premieră istorică (VIDEO)
11:13 - Cine e Jenna Ortega, actrița principală din Wednesday. Detalii pe care nu le știai despre ea
10:59 - Antonio Guterres (ONU): Omenirea a devenit o armă de extincție în masă. Lăsând la o parte visurile iluzorii ale miliardarilor, nu există o Planetă B / Canada cere o țintă de 30% pentru conservarea naturii
10:55 - Poștașii din Vaslui se modernizează. Pensia vine mai rapid pe biciclete electrice
10:48 - Sezonul doi al serialului „Wednesday” de pe Netflix a fost anunțat și va avea premiera în anul 2024
10:45 - Alertă la Vama Siret: elemente de muniție și substanțe dopante cu grad de mare risc au fost descoperite într-un microbuz care intra în România
10:24 - Primul „recall” pentru Dacia Spring. Motivul pentru care clienții europeni sunt chemați la service
10:22 - Explozie puternică, urmată de un incendiu, în Galați: un rezervor de combustibil a sărit în aer
10:14 - Suporterii marocani au făcut dezastru pe străzile Spaniei, după calificarea istorică în sferturile Cupei Mondiale. Poliția spaniolă a intervenit în forță (VIDEO)