Ion Cristoiu: SENZAȚIONAL! La funeraliile Reginei Ana, două Altețe vor da nas în nas cu un Domn, fost și el Alteță

Ion Cristoiu: SENZAȚIONAL! La funeraliile Reginei Ana, două Altețe vor da nas în nas cu un Domn, fost și el Alteță
foto: jurnalul.ro

Ion Cristoiu vorbește în “Gândul de marți” de pe blogul personal despre Comunicatul Casei Regale remis Presei luni, 8 august.

“Presa noastră, întruchipată de puzderia de site-uri, cele mai multe de tip SRL, s-a grăbit să prezinte Comunicatul, după ce l-a copiat pur şi simplu, drept ştirea zilei:
Regele Mihai nu vine la Funeraliile Reginei Ana!”, a zis jurnalistul.

Cristoiu a spus că, de fapt, alta e știrea, care reiese din Comunicat, și anume, persoanele care vor participa la funeralii.

„Adevărata ştire din acest Comunicat o reprezintă informaţia referitoare la persoanale care vor participa la funeralii.
La coadă de tot, după ce se înşiruiesc persoane cu titluri fudule – alteţe, excelenţe, apar şi două nume ca de pe o invitaţie la nuntă: Domnul Nicolae Medforth-Mills şi domnişoara Elisabeta Maria Biarneix.
Un domn şi o domnişoară între atîtea alteţe!

Elisabeta Maria Biarneix (o adolescentă de 17 ani!) e fiica Principesei Sofia a României şi a lui Alain Biarneix.
Deoarece, Regele Mihai nu şi-a dat acordul pentru această căsătorie, rodul ei, fiica Elisabeta, e doar domnişoară şi nu Principesă.
Și domnișoară va muri dacă nu se mărită și devine doamnă!”, a mai adăugat Ion Cristoiu.

Cristoiu mai spune că și Domnul Nicolae Medforth-Mills, adică Princepele Nicolae, va fi în centrul atenției presei, mai ales după ce a fost dezmoştenit.

"Domnul Nicolae Medforth-Mills nu e nimeni altul decît Principele Nicolae.
Retrogradat la titlul de domn pe 1 august 2015, în circumstanţe obscure şi, mai ales, spre revolta multor monarhişti, care au văzut în retragerea titlului de Principe lui Nicolae rezultatul unor intrigi de Palat.

De ce e o ştire de senzaţie participarea Principelui Nicolae?
Pentru că funerariile vor deveni astfel o scenă de maximă curiozitate pentru presă.

Lesne de imaginat că privirile tuturor jurnaliştilor vor fi aţintite asupra Principelui.
Curioasă cum e, Presa va iscodi şi momentele în care Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta, Custodele Coroanei române și Alteța Sa Regală, Principele Radu, vor da nas în nas cu Domnul Nicolae Medforth-Mills, fost și el Alteță.

Vă imaginaţi ce scenă senzațională, unică în Istoria României, va fi întîlnirea în public dintre cele două Altețe și un domn fost alteţă?
Mai ales că domnul, prin personalitatea sa, bate la scor nu două, ci o duzină de Altețe!", a mai spus jurnalistul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi
15:09 - Centrul Bucureștiului este blocat de protestatarii care îi susțin pe George Simion și pe Diana Șoșoacă (GALERIE FOTO)