Ipoteză halucinantă despre arestarea lui Sorin Oprescu, lansată de un consilier general: Emoțiile negative l-au trimis pe edil la “Beciul Domnesc” (VIDEO)

Ipoteză halucinantă despre arestarea lui Sorin Oprescu, lansată de un consilier general: Emoțiile negative l-au trimis pe edil la “Beciul Domnesc” (VIDEO)
Foto: dcnews

Un consilier general din Primăria Municipiului București a lansat o ipoteză șocantă despre cauza reținerii și arestării primarului general Sorin Oprescu.

Simona Crețu, cunoscută mai degrabă în lumea celor care cred în paranormal, datorită cursurilor despre legea atracției universale pe care le ține în Capitală, decât în cea politică, este de părere că emoțiile negative l-au trimis pe Oprescu la “Beciul Domnesc”.  

Consilierul din partea PNL la Primăria Capitalei explică, într-un interviu pentru dcnews, “schema” care a dus la arestarea edilului, menționând că ea scrie pe foaie că DNA anchetează și apoi procurorii asta au făcut în cazul lui Sorin Oprescu.

Declarația integrală a Simonei Crețu:

Avem inteligență analitică şi inteligență emoţională şi în asta emoţională… aaa…  şi în comunicare în general sunt două legi, legea atracţiei aşa universale, pe asta o urmăresc de mult timp cum funcţionează şi am stat şi am analizat melodiile şi ele sunt… aaa… şi de aia eu chemam doi iubiţi, Silviu şi Sorin, pentru că în momentul în care chemăm doar unul, Silviu, nu vedeau ceilalţi că ele sunt gândurile noastre melodiile, pentru că d-aia apare “call my name” în melodii, zic numele meu şi atunci apare melodia mea şi la Silviu apăreau negri şi cei mai mari ca vârstă aşa şi la Sorin apăreau tipii cu barbă. Şi de asta am analizat, am făcut o listă cu melodii care apar la fiecare şi eu trebuie să dansez doar pentru unul, adică, să zic, dacă chem pe Silviu, dansez doar pentru Silviu, şi e o treaptă aşa, şi în faza de jos sunt emoţii negative şi în faza de sus sunt emoţii pozitive, bine, au conotaţie sexuală pentru că eu chem un iubit, dar în faza de sus e când îţi părăseşte prietena şi te sună. Eu nu m-am înţeles niciodată la faza asta cu Silviu pentru că mereu îi explicăm lucrurile astea şi ziceam Sorin şi el, când ziceam Sorin, cădea. Ei, eu îl ridicăm iar. Şi atunci se creează energiile astea. Fac chestiile astea ce scriu pe foaie, dar eu trebuie să dansez… nu, aproape am obosit, am ajuns de m-au obosit, plus că-l blochez pe Silviu şi el nu poate să ajungă la mine pentru că eu chem două fluxuri aşa şi nu chem unul şi de asta am zis, nu ştiu o să mai învăţ nişte oameni, dar i-am chemat pe ăştia care au mers pe urmele mele şi care, cum să zic, care au inimă mai tare şi care fac lucrurile, pentru că ceilalţi nu prea pricep şi zic că nu faci, dar eu explic la mulţi oameni, dar, nu, să-mi spună mie că nu fac eu. Şi în general despre asta e vorba, despre chestiile astea.

Da, e o schemă “win-win” şi “win-lose”, adică la win-lose, fac win-lose, să zică de Oprescu, dau exemplu că toţi îl iau pe el, domne, nu face, nu nu ştiu ce, eh, în momentul ăsta e win-lose, că eu câştig, dar tu pierzi, adică ştiu eu că tu nu eşti în stare de nimic. Eh, dacă tu trimiţi mesajul pe win-lose, nu-ţi primeşte, nu ţi-l face, adică relaţia e tensionată, e NOT OK şi chit că zici DNA anchetează tu poate nu vrei să-i faci bine lui şi e tensionată relaţia şi nu merge pe win-lose, deci nu poţi să trimiţi mesajele şi pe win-win adică trebuie să apreciezi ce face, ce proiecte bune de infrastructură face, e apreciat de angajaţi, nu ştiu ce, apoi zici DNA anchetează, apreciezi implicarea, aşa, împreună combatem corupţia. Ca în schemă, aşa. Uneori încerc să le fac să iasă fără să scriu, să le fac să iasă în toate felurile, caut metode, aşa. Cam despre asta e vorba, aşa. Voiam să vadă oamenii că e o schemă şi, efectiv, melodiile au nişte… Deci Sorin, de exemplu, era mereu Enrique, adică eu când îl chemăm pe el apărea mereu Enrique, la Silviu nu era niciodată Enrique şi sunt nişte cântăreţi pe care-i vezi când te gândeşti la numele lui, deci zic Sorin, pac, îi apare melodia. Bine, sunt multe chestii şi de asta.

Să ştiţi că e foarte tare deci ce zic, eu nu am ieşit, fiind delicată situaţia, păi eu puteam şi ăştia n-aţi văzut că tot stau şi-şi pun semne de întrebare ‘ma, da pe cine să punem’ şi eu am făcut multă treabă, cum să zic, şi cu Vacarestiul şi cu ăia şi cu aia, eu, nu m-aţi văzut la televizor, deci eu nu am ieşit la televizor, pentru că… bine, o să încep să ies, dar sunt nişte lucruri delicate, ca să le zici „ba, stai frate, că eu fac chestiile astea”, eu cam le-am zis. Şi Oanei, Oana Grigore, e la Comisia de Mediu unde sunt eu, eu i-am spus acum trei săptămâni, dar efectiv, faza asta ce a făcut, că d-aia zic, când faci cu inima închisă el nu prea mai face ce vrea el, d-aia zic să faci ceva cu voinţă pentru că ai inima mai tare şi efectiv, că nu, nu mai era logic, deci în momentul în care-l prinseseră pe Moni Wigler, care era consilierul lui şi era aşa, el nu trebuia să mai ia, era logic, că altfel, îl înfunda şi pe ăla şi pe el. Şi de aia zic, nu sunt aşa, când vrei să le explici logic, nu sunt aşa, sunt altfel lucrurile. Şi eu făcând cursul ăsta, am creat deschidere, adică ce înseamnă deschidere, mie-mi ies lucrurile astea, eu tot timpul vin şi încerc să-i învăţ pe alţii, adică îl ajut să se deschidă.”

De ce a fost arestat Sorin Oprescu. Mărturia halucinantă a unui consilier general


 

 

Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)