Ce mai fac popii noștri când se plictisesc: IPS Teodosie s-a COCOȚAT pe turla unei biserici pentru a sfinți crucile! ‘Nu dă Dumnezeu o TORNADĂ ca zilele trecute?’ (FOTO, VIDEO)

Ce mai fac popii noștri când se plictisesc: IPS Teodosie s-a COCOȚAT pe turla unei biserici pentru a sfinți crucile! 'Nu dă Dumnezeu o TORNADĂ ca zilele trecute?' (FOTO, VIDEO)
Foto: BOR fara corupti / Facebook

IPS Teodosie a făcut show total! Episcopul Tomisului a fost filmat după ce a sfinţit crucile de la Biserica Dervent, din Dobrogea, cocoţat pe turlă.

Slujba a avut loc de sărbătoarea Izvorul Tămăduirii, la 3 mai 2019, relatează adevarul.ro.

Nu este singura dată când IPS Teodosie face spectacol. Episcopul Tomisului a mai sfinţit în trecut crucile de pe biserica mănăstirii Strunga de la Oltina din elicopter, acolo fiind o zonă accidentată.

(Foto: captură BOR fara corupti / Facebook)

Tot arhiepiscopul Tomisului obişnuieşte să sfinţească apa de Bobotează de pe cisterne.

Obiceiul este ca episcopul să sfinţească jos crucile, apoi constructorul le urcă şi le montează, numai că Teodosie preferă să urce la crucile deja montate pe turlă.

Imaginile au provocat multe controverse în mediul online.

„Nu pot să cred în ce mod a decăzut acest Teodosie”, „Nu dă Dumnezeu o tornadă ca zilele trecute?”, „Pe catedrală când se urcă?” sau „Am şi eu o întrebare: dacă nu se urca, nu se sfinţea toată biserica?”, au fost câteva din reacțiile internauților.

Ce mai fac popii noștri când se plictisesc: IPS Teodosie s-a COCOȚAT pe turla unei biserici pentru a sfinți crucile! ‘Nu dă Dumnezeu o TORNADĂ ca zilele trecute?’

Ultima oră
23:54 - Dan Barna: Fie PNL vine cu o altă propunere de premier și discutăm posibilitatea revenirii la guvernare, fie PNL rămâne alături de Florin Cîțu și echipa câștigătoare merge alături de Marcel Ciolacu
23:45 - SPD, peste CDU la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
23:36 - Șeful celei mai vechi firme de recrutare a stârnit discuții aprinse în online. Ce sondaj a făcut pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex să-și pună un cerculeț verde pe rever, să fie vizibil de la distanță”
23:11 - Carmen Negoiță și iubitul politician se căsătoresc! Vedeta a făcut anunțul în direct: „Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea…”
22:38 - Ianis Hagi câștigă sume impresionante din contractele de publicitate. Cât încasează anual fotbalistul lui Glasgow Rangers
22:16 - Val de frig în România. Directoarea ANM, detalii importante despre cum va fi vremea în zilele următoare
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Florin Cîțu: Au fost două zile lungi, dar importante pentru viitorul partidului (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”